poze maratonul transilvaniei 2014

Maratonul Transilvaniei 2014

Brasov , Sambata de Sus. Sâmbătă 12 Iulie 2014 - Duminică 13 Iulie 2014
Sambata de Sus

Categorii: Sport si Excursii

Aventura si sport in inima Transilvaniei!

Maratonul Transilvaniei 2014 - 2 probe, 4 trasee, un singur eveniment
Aventura si sport in inima Transilvaniei!

Pe 12 si 13 iulie 2014, la Sambata de Sus, Judetul Brasov, In Transylvania si Clubul Sportiv Smart Atletic organizeaza prima editie a Maratonului Transilvaniei, un eveniment sportiv de Trail Running si MTB Cross-country.
Competitiile, independente una de cealalta, se adreseaza tuturor celor pasionati de sport, de la amatori entuziasti pana la competitori caliti si experimentati, si fiecare proba beneficiaza de doua trasee: lung si scurt.
Pentru proba de Trail Running participantii pot alege intre traseul de semimaraton (21km, 1490m diferenta de nivel) si cel de cros (10km, 180m diferenta de nivel). Valea Sambetei, Cabana Valea Sambetei, Fereastra Mare, traseu de creasta, varful Slanina, Varfurile Galasecu Mare si Mic sunt cateva dintre atractiile turistice pe langa care vor trece alergatorii.
Întrecerea de MTB Cross-country se desfasoara pe un traseu de 22km cu 320m diferenta de nivel pe Valea Seaca Lisei cu intoarcere prin Vistisoara, un cadru natural incredibil de frumos. Tura lunga presupune parcurgerea aceluiasi traseu de doua ori.
Inscrierile la Maratonul Transilvaniei s-au deschis pe data de 3 aprilie 2014, online, pe site-ul www.maratonultransilvaniei.ro.
Detalii, noutati si surprize pe site-ul oficial http://www.maratonultransilvaniei.ro/ si pagina de facebook a evenimentului https://www.facebook.com/events/562141907226794/.

Maratonul Transilvaniei este integrat intr-un festival de 4 zile – In Transylvania, un eveniment ce cuprinde concerte, activitati de aventura, workshopuri, teatru, competitii sportive, multa distractie si voie buna.

Mai multe detalii: http://www.maratonultransilvaniei.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 873

Eveniment postat de organizator

maria rus

Adaugat in urma cu 3672 zile, 08 Apr. 2014

Adaugat de Maria10854

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

  • Ai ceva de zis?

    .