poze ritualurile munay ki calea luminii

Ritualurile Munay-Ki ( Calea Luminii)

Brasov , Zarnesti. Vineri 11 Septembrie 2015 11:00 - Duminică 13 Septembrie 2015
Pensiunea Irina Zarnesti

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

Ritualurile Munay-Ki constituie o parte importanta din invataturile samanilor Laika. Acestea sunt primii pasi spre constientizarea Creatorului interior,spre reconectarea corpului nostru fizic cu Sursa din care am fost creati. Participand si beneficiind de aceste initieri veti putea schimba punctul de perceptie din planul material ( care ne spune ca am fost izgoniti din Paradis ) spre un plan mult mai vast, acel Taram al Sufletului unde totul este Vibratie si Lumina ,iar aceasta lume este visul pe care noi il proiectam in afara. Traim in Gradina Sacrului si nu in separatie de aceasta si putem face saltul de la Homo Sapiens la Homo Luminos! Ritualurile Munay-Ki sunt uneltele de baza care ne vor ajuta sa facem aceasta trecere... Aceste initieri sunt disponibile pentru tine spre a te sprijini in eforturile tale de a aduce mai multa lumina si vindecare in lume si tie personal. De asemenea te protejeaza de negativitate si de energiile fricii ce sunt atat de frecvente in lumea de azi. Sesiunile pe parcursul retreatului : Initiere in cele 9 ritualuri : Ritualul vindecatorului, Ritualul de protectie, Ritualurile armoniei, Ritualul clarvazatorului, Ritualurile pastratorilor zilei, Ritualul pastratorilor intelepciunii, Ritualul pastratorilor pamantului, Ritualul pastratorilor stelari, Ritualul Creatorului.

Uneltele de lucru:
Calatoriile Samanice: sunt calatoriile initiatice ale sufletului care transcend spatial si timpul astfel incat fiecare persoana sa recunosca si sa recupereze puterea pe care a avut-o intru-un anumit moment.
Aceste calatorii ca si ceremonialul focului vor fi acompaniate pe ritm de toba “live” de conectare cu linii de videcatori care au pasit in afara timpului, fiinte de Lumina, energii si spirite ale locului. Bataile ritmice ale acesteia cu rezonanta tonala, ne faciliteaza trecerea intr-o alta stare de constiinta, in care putem experimenta dimensiuni din realitatea energetic; samanii accesand-o inca de la inceputurile umanitatii.
Ceremonialul focului – pentru saman focul este o fiinta vie prin care se pot trasnforma toate ranile si traumele fizice, mentale si sufletesti din viatza unui om. Acest ceremonial aduce vindecare Pamantului si Umanitatii.
Uneltele de lucru pe care oamenii vor invata sa le foloseasca pentru a capata o noua viziune asupra existentei lor:
- schimbarea punctului de perceptie
- lucrul cu planurile vibrationale si cu arhetipurile
- lucrul cu principiile
- lucrul cu mama pamant si cu energiile naturii
La curs primiti:
Piatra Pi pentru initieri
Suport de curs
CD
Terapeut si facilitator:

Simmion Corina
-Modelator terapii complementare
- Saman si practician medicina energetica
- Cititor si purtator de suflete

Seminarul are loc din data de 11.09.2015 ora 12.00 pana in data de 13.09.2015 ora 18.00, langa Brasov, in localitatea Zarnesti la Pensiunea Irina. Cazarea si acomodarea are loc la ora 11.00 si va rugam sa fiti punctuali pentru a respecta programul propus.
Costul participarii este de 750 Ron. Pentru a participa trebuie sa va inregistrati la adresa de mail de mai jos si sa achitati un acont de 200 RON in contul: RO42BRDE080SV43642300800 cu specificatia Munay pana in data de 06.09.2015.
- Pentru cei care vin in cuplu veti primi o reducere de 20% din costul evenimentului.
- Daca veti veni cu 3 persoane veti achita doar contravaloare cazarii
- Mai multe detalii gasiti si pe: https://www.facebook.com/events/980298155353794/

Inscrieri si detalii: Lurtz Klaus
Tel: 0761622063 / 0754080804
E-mail: klaus.lurtz@gmail.com

Va rog sa confirmati participarea la eveniment cu 5 zile inainte si sa lasati la o parte mania, prejudecatile, asteptarile!!!

Sesiuni particulare:
- Diagnosticare in aura ( karma legaturi karmice, relatii personale, cuplu, sanatate ) si la distanta pentru doritori – 1.5h
- Curatare si echilibrare camp energetic (cristaloterapie) – 1h
- Medicina energetica (taiere de stringuri, tehnica de lumina pentru patologii grave, armonizarea si recuplare cu Sursa Divina a corpurilor energetice) – 1h - 2h in functie de problemele fiecariua
- Tehnici de aflare a raspunsurilor pe o tema data (calatorii samanice - drum in viata , relatia masculin-feminin, schimbarea perceptiei, recuperare puterii personale)- 1h
- Diagnosticare energetica pentru cupluri (compatibilitate, legaturi karmice, tema de viata comuna, plan de armonizare) -1.5 h
- Echilibrare si curatare campurilor energetice la copii
- Consultatii terapeutice (nutritie si gemmoterapie- macerate si ceaiuri de plante pe scheme de tratament)
Pentru mai multe detalii despre tehnici sau alte indrumari va rog sa ma contactati la Tel: 0723537611
http://cititoruldesufleteinlumina.blogspot.ro/

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/980298155353794/

Pret bilet: 750 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 975

Eveniment postat de organizator

lurtz klaus

Adaugat in urma cu 3230 zile, 10 Aug. 2015

Adaugat de bvlukl

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

  • Ai ceva de zis?

    .