poze orasul zarnesti intra in sarbatoare la festivalul beer fest

Orasul Zarnesti intra in sarbatoare la "Festivalul Beer Fest"!

Brasov , Zarnesti. Vineri 21 Septembrie 2012 09:00 - Duminică 23 Septembrie 2012
Tohanul Nou

Categorii: Festivaluri , Targuri

Numar min/max participanti: 0/2000

De vineri 21 septembrie si pana duminica 23 septembrie,orasul Zarnesti va rasuna de voie buna la "Festivalul Beer Fest".

Pe parcursul celor trei zile de desfasurare, iubitorii de bere,gratare si muzica sunt invitati sa petreaca romaneste in orasului Zarnesti, Tohanul Nou.

Imbracat in tinuta de sarbatoare, orasul Zarnesti va gazdui un eveniment dedicat gurmanzilor de gratare, branzeturi, produse traditionale si internationale, dulciuri si produse de panificatie asezonate cu bere din belsug, astfel incat placerea degustatorilor sa fie deplina.

La festival veti mai gasi laolalta produse traditionale,preparate din carne,branzeturi,vinuri,kurtos-kolacs,cozonaci,miere si turta dulce dar si minunate exponate lucrate manual de mesteri populari care va vor aduce mai aproape de spiritul autentic romanesc,iar pentru cei mici si cei mari va fi amplasat cel mai mare parc de distractii.

Distractia si spectacolul vor fi pentru intreaga familie.Pe copii ii asteapta pe intreaga perioada a festivalului carusele de distractie,diverse jocuri,bile pe apa,atelier de pictura si creatie,dulciuri si jucarii distractive, iar pentru parinti si bunici petrecerea va fi sustinuta de gratarele cu mici si diferite carnuri aromate,bere din belsug,prepararea in natura a produselor traditionale romanesti :must,paine de casa,sarmale,gulas etc.,iar atmosfera va fi sustinuta de artisti precum: Mandinga,Alex Velea,Ellye White,Alb/Negru.

Festivalul este organizat de Primaria orasului Zarnesti, in parteneriat cu Sprint Media Group si Agentia Vision Improve, iar locatia este Zarnesti- Tohanul Nou, in fata la Lidl.

Va asteptam cu drag si voie buna!
Vision Improve
Str: Str. Aurel Vlaicu, nr. 59, Brasov
Pers. de contact: Dl. Marius Adam
Tel: 0747.869.686
E-mail: contact@visionimprove.ro


Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1375

Eveniment postat de organizator

vision improve

Adaugat in urma cu 4209 zile, 19 Sep. 2012

Adaugat de Vision Improve

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 19

  • Ai ceva de zis?

    .