poze 3 premii castiga o excursie la bran

3 premii - castiga o excursie la Bran

Brasov , Zarnesti. Vineri 15 Martie 2013
Str. Tohanita, Bran-Predelut, Moeciu, Judetul Brasov

Categorii: Jocuri si Concursuri

Numar min/max participanti: 1/2147483647

Castiga un weekend de 4 stele in zona Bran-Moeciu. Participa la concursul organizat de MeritaCitit.ro si PensiuneaTohanita. Pensiunea Tohanita ofera trei vouchere in baza carora castigatorii obtin cazare de patru stele, timp de doua nopti, in regiunea Bran-Moeciu.Pentru a se inscrie in concurs, participantii trebuie sa scrie un text prin care isi exprime dorinta de a castiga unul din cele trei premii oferite de PensiuneaTohanita.ro si de a vizita regiunea Bran-Moeciu. URL-ul textului urmeaza sa il adauge in sectiunea Concurs de pe MeritaCitit.ro.

MeritaCitit.ro a implinit trei ani de cand a fost lansat oficial. Cu aceasta ocazie, Merita Citit si PensiuneaTohanita.ro organizeaza un concurs. Premiile constau intr-un weekend la munte. 

Mai multe detalii despre premii 
Pensiunea Tohanita ofera trei vouchere in baza carora castigatorii obtin cazare de patru stele, timp de doua nopti, in regiunea Bran-Moeciu. Printre facilitatile pensiunii se numara: tv satelit, jocuri de masa, acces Wi-Fi, camere cu baie proprie, mic dejun inclus, loc de parcare, etc. Este la patru kilometri de castelul Bran. 

Ce trebuie sa faca participantii pentru a castiga 
Pentru a se inscrie in concurs, participantii trebuie sa scrie un text prin care isi exprime dorinta de a castiga unul din cele trei premii oferite de PensiuneaTohanita.ro si de a vizita regiunea Bran-Moeciu. URL-ul textului urmeaza sa il adauge in sectiunea Concurs de pe MeritaCitit.ro. Daca instaleaza pe site-uri propriu si una dintre variantele butonului de vot Merita (care poate fi luat de aici http://www.meritacitit.ro/page/oportunitati-meritacitit), concurentii primesc un bonus de 10 puncte. 

Cum se aleg castigatorii concursului 
Castiga primii trei participanti care obtin mai multe voturi, comentarii si scriu un text de calitate, pe placul juriului. Punctajul se calculeaza in modul urmator: 40% decizia juriului, 30% numarul de comentarii primite pe site-ul Merita Citit, 30% numarul de voturi. 

Cei care detin un site / blog sunt invitati sa participe la concurs pentru a castiga premiile oferite de Pensiunea Tohanita. 

Despre MeritaCitit.ro 
Merita Citit este un loc pentru oamenii care vor sa descopere si sa imparta continut de peste tot de pe Internet. De la cele mai cunoscute site-uri pana la cele mai necunoscute bloguri, Merita Citit contine cele mai tari informatii votate de membrii sai. 
Telefon: 0745.88.56.33 
Email: suport@meritacitit.ro 
Link: http://www.meritacitit.ro 

Despre PensiuneaTohanita.ro 
La Pensiunea Tohanita se poate ajunge pe drumul Bran-Zarnesti, fiind situata la doar patru kilometri de castelul Bran. Turistii sunt asteptati pentru a fi rasfatati cu servicii de 4 stele: camere cu baie si balcon proprii, mobilate cu stil, TV satelit, internet, jocuri, mic dejun inclus etc. 
Adresa: Str. Tohanita, Bran-Predelut, Moeciu, Judetul Brasov 
Email: pensiuneatohanita@gmail.com, pensiuneatohanita@yahoo.com 
Telefon: 0721.264.487, 0748.104.700 
Link: http://pensiuneatohanita.ro/

Mai multe detalii: http://www.meritacitit.ro/regulament-concurs

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 938

Eveniment postat de organizator

alex

Adaugat in urma cu 4053 zile, 15 Mar. 2013

Adaugat de alexbaran

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 8

  • Ai ceva de zis?

    .