poze lansare 6 am

Lansare 6 AM !

Bucuresti , AHM Music Production. Luni 10 Decembrie 2012 21:00 - Luni 31 Decembrie 2012
Plaiul foii

Categorii: Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 5000/10000

Angeles revine cu o nouă colaborare!

Angeles revine cu o nouă colaborare!

AHM Music Production a lansat pe 6 decembrie 2012, noul single „6 AM”. Aceasta piesă aparține lui Angeles în colaborare cu Morano și este prima melodie de pe albumul „Înapoi acasă”, cel de-al doilea album semnat Angeles. De mixaj și masterizare s-a ocupat Maidan, fiind totodată cel care semnează și instrumentalul melodiei. Piesa „6 AM” reflectă viața de stradă așa cum nu a mai fost tratată de câțiva ani încoace. Angeles și Morano s-au inspirat din viața personala dar si din viata de anturaj din care fac parte. „Ura, invidia, foamea de bani sunt doar câteva resurse ce fac piesa să sune atât de bine.” spun băieții.
Melodia se adresează publicului din zona hip-hop-ului românesc, iar pe 6 decembrie, AHM Music Production a dat startul pe online.

Angeles, un tânăr talent al R&B-ului românesc, a reușit să se bucure alături de colegii de breaslă de câteva proiecte muzicale destul de reușite, precum piesa „Dragoste nebună”, împreună cu Maximilian, „Am nevoie de răbdare”, alături de Sișu, „Discuții”, în colaborare cu What’s Up, „Tramvai” alături de Nane, dar și multe alte colaborări cu alți artiști consacrați precum, Puya, C-nyk de la Il-Egal, DOC.

Morano, un artist deloc nou în industria hip-hop-ului, s-a bucurat și el de proiecte ce l-a făcut sa continue într-o formă de invidiat. A avut colaborări cu Grasu XXL, Don Baxter, Cabron și mulți alții.


Angeles & Morano - 6 AM :

http://www.youtube.com/watch?v=pjPy4ThT1nY


Date contact:
www.music-production.ro
http://www.facebook.com/AHM.Music.Production

Victoria Anghel
PR AHM Music Production
pr@music-production.ro
0748.889.117

Mai multe detalii: http://www.facebook.com/AHM.Music.Production

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1896

Eveniment postat de organizator

victoria

Adaugat in urma cu 4129 zile, 07 Dec. 2012

Adaugat de Vicmediafun

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 25

  • Ai ceva de zis?

    .