poze meditatie after work
poze meditatie after work poze meditatie after work poze meditatie after work

Meditatie 'After work"

Bucuresti , Alchimia Vietii. Marţi 9 Octombrie 2018 18:00
Str Fagetului nr 5

Categorii: Alte Evenimente , Expozitii si Lansari de carte , Conferinte si Seminarii

Gândiți-vă la meditația post-muncă ca la un buton de resetare pentru a crea o separare de rolurile diferite ale vieții, vă va ajuta să vă controlați timpul personal și, în general, veți beneficia în mod dramatic de dvs. și de cei dragi.

Ridicați mâna dacă v-ați adus vreodată acasă lucrul cu voi - literal sau figurativ. Pot sa ghicesc ca majoritatea cititorilor au mainile ridicate, pentru ca nu este usor sa lasati stresul la locul de munca.

Dar poate fi periculos să-l iei cu tine. Stresul este suficient de dăunător atunci când trebuie să îl suportați toată ziua la locul de muncă. Și dacă aveți o slujbă stresantă sau cu presiune ridicată, stresul nu dispare în mod normal doar prin magie când vă duceți acasă. Stresul la locul de muncă se poate interpune în relațiile dvs. personale, în activitățile de seară și, bineînțeles, în somnul dvs. Așa că atunci când il aduceți acasă, știți că vă puneți în pericol sănătatea, bunăstarea și fericirea.

Deci, cum să lăsați stresul și emoțiile de la locul de muncă la locul de muncă?

Beneficiile meditațiilor post-muncă
Câteva minute de liniște vă vor ajuta să ușurați tranziția dintre viața profesională și viața de familie. Meditația dintre muncă și acasă este o modalitate excelentă de a trece de la un capitol al zilei la alta, pentru ca mulți dintre noi, jucăm roluri foarte diferite la locul de muncă și acasă. Gândiți-vă la meditația post-muncă ca la un buton de resetare pentru a crea o separare de rolurile diferite ale vieții.

Dacă sunteți în căutarea unui echilibru mai bun între viața profesională și cea a vieții, investitia intr-un timp pentru a renunța în mod conștient la orice s-ar fi întâmplat în timpul zilei și pentru a vă reorienta atenția și energia asupra familiei, prietenilor și proiectelor sau activităților de seară, este un prim pas productiv. Meditația post-muncă vă va ajuta să vă controlați timpul personal și, în general, veți beneficia în mod dramatic de dvs. și de cei dragi.

Pret: 35 lei (sau cu abonament)

Contact:
tel: 0761.40.20.20
https://www.facebook.com/CursDeYoga

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/584232638658115/

Pret bilet: 35 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1819

Eveniment postat de organizator

mariana dobre

Adaugat in urma cu 2021 zile, 08 Oct. 2018

Adaugat de AlchimiaVietii

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

  • Ai ceva de zis?

    .