poze ateliere pictura distractiva copii
poze ateliere pictura distractiva copii poze ateliere pictura distractiva copii poze ateliere pictura distractiva copii

ATELIERE PICTURĂ DISTRACTIVĂ COPII

Bucuresti , ATELIERELE SE DESFĂȘOARĂ ONLINE. Marţi 13 Septembrie 2022 17:00 - Marţi 13 Septembrie 2022
București

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 3/8

ATELIERUL ONLINE DE PICTURĂ DISTRACTIVĂ este un program educațional special creat pentru timpul liber de după școală al copiilor. Dacă vrei ca arta să nu mai fie un mister pentru copilul tău și acesta să învețe cum să își dezvolte abilitățile grafice și plastice (deși este sau nu este talentat la desen/pictură) acest program educațional reprezintă o alegere inspirată pentru dezvoltarea armonioasă și echilibrată a copilului tău. În acest timp, TU, părintele, te poți bucura de 75 minute LIBERE, binemeritate. Așa cum ți le dorești!

Astăzi, distanța, timpul sau traficul nu mai reprezintă o dificultate în a ajunge la timp la curs. Te poti conecta de oriunde ești conectat la internet. Mă bucură faptul că atelierele de Pictură Distractivă Online au putut ajunge la copiii din Germania, Austria, Italia, Anglia, Viena și desigur, România.

– Tematica studiată reprezintă cele mai fascinante viețuitoare, plante și structuri naturale din fauna lumii care vor dezvolta copiilor cunoștințele și atenția către studiul formelor din natură. Practicată ca hobby, arta deschide copiilor direcții de interes și îi ajută pe drumul evoluției personale.

– Metoda de lucru este pas cu pas, ședințele încep cu documentarea vizuală în imagini, în care copiii află informațiile despre lecția propusă iar apoi urmează partea practică, în care se lucrează pas cu pas împreună cu profesorul, realizând lucrarea dorită, prin tehnicile specifice de reprezentare.

– Cursul PICTURĂ DISTRACTIVĂ ONLINE este destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani.

– Vei lucra cu profesor – Simona Cristina Zalinca – Formator de artă acreditat de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice și Ministerul Muncii, profesor pedagog și artist vizual cu studii de specialitate absolvite în cadrul Universității de Artă din București – licențiată în Arte Decorative și Design și master Mentoratul în Educație în cadrul Facultății de Psihologie si Stiintele Educatiei – Universitatea din București, fondator Atelier Belladona Art din anul 2015. Experiență acumulată în peste 14 ani în cadrul programelor non-formale, de art terapie, activități extracurriculare și hobby pentru copii și adulți. Membru Asociația Dascăli Emeriți.

Beneficiile participarii in cadrul Cursului PICTURĂ DISTRACTIVĂ (grupă):

Formarea deprinderilor de lucru pentru realizarea lucrarii de artă.
Cunoașterea și utilizarea elementelor de limbaj plastic.
Realizarea unor corespondente între elementele de limbaj plastic și forme, obiecte din mediul înconjurător.
Stimularea expresivității și creativității prin desen și pictură.
Dezvoltarea cunoștințelor despre speciile de viețuitoare studiate, stiluri picturale, opere celebre, mari pictori și orientarea spre lecturi suplimentare ca studiu individual.
Cunoașterea și folosirea în mod eficient a materialelor, a instrumentelor de lucru și a tehnicilor de reprezentare specifice artelor plastice.
Recunoașterea tipurilor de culori și a nonculorilor din natură și obținerea amestecurilor.
Realizarea compozițiilor libere dar și a studiilor după documentări date.
Activitatea dezvoltă creativitatea, gândirea copiilor, comunicarea dar și răbdarea.
De asemenea, se susține flexibilitatea gândirii copiilor, exprimată de capacitatea de a explora și de a acționa.
Instruirea didactică din cadrul cursului PICTURĂ DISTRACTIVĂ online dezvoltă autonomia și micșorează dependența copiilor de profesor, în lucrul efectiv al realizării desenului/ picturii.
Este încurajată originalitatea prin stimularea ideilor, căutarea soluțiilor, formularea întrebărilor, a gândirii independente conform vârstei copiilor.
Se dezvoltă motivația și cunoașterea, atitudinea creativă, stările afective și atitudinile socio-morale: inițiativa, tenacitatea, încrederea în sine, asumarea riscurilor, curajul, perseverența.
Poți participa oriunde te-ai afla: în vacanță, din orice localitate, chiar din confortul propriei case.

Mai multe detalii: https://belladonart.com/curs-picturadistractiva-grupaonline/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 387

Eveniment postat de organizator

belladona art

Adaugat in urma cu 695 zile, 31 Iul. 2022

Adaugat de Belladona Art

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 13

  • Ai ceva de zis?

    .