poze curs adn baza theta healing bucuresti iasi brasov constanta

CURS ADN BAZĂ THETA HEALING® BUCUREŞTI , IAŞI, BRAŞOV, CONSTANŢA

Bucuresti , Braşov. Vineri 24 Mai 2013 16:00 - Duminică 26 Mai 2013
Str. Gara Obor, 16

Categorii: Conferinte si Seminarii

Eveniment repetitiv: Lunar

Numar min/max participanti: 10/20

promoţii in fiecare oraş

Meditaţia Theta învaţă creierul şi corpul să se concentreze pe ACUM în loc să se streseze anticipând evenimente din viitor şi să se îngrijoreze. În acelaşi timp eliberează mintea şi corpul de incărcaturile emoţionale din trecut care ne ţin agăţaţi în acelaşi tip de viaţă, repetitiv si nesatisfacător.

In timpul meditaţiei Theta sistemul nervos simpatic (răspunzator de eliberarea substanţelor de stress) se dezactivează în mod natural şi se activează sistemul nervos parasimpatic.

Fiziologia corpului şi a creierului va trece din modalitatea de urgenţă şi protecţie (atac/frică/fugă) la modalitatea de regenerare, construcţie interioară. Circuite cerebrale specifice vor incepe să comunice ordonat şi să elaboreze o stare mentala coerentă.

În starea Theta, Conştienţa trece de la modalitatea de supravieţuire fixă, limitată, obsesiv - focalizată pe probleme la o modalitate mai deschisă, creativă , holistică, ordonată focalizată pe soluţii.

Acesta este modul natural pe care ar trebui să-l adoptăm.

În timpul meditaţiei Theta creierul trimite corpului un semnal ordonat , sincronizat prin care toate sistemele corpului ( imunitar, digestiv, cardiovascular) intră într-o stare de echilibru, homeostază.

Meditaţia theta recalibrează sistemul nervos şi toată energia consumată pentru supravieţuire, preoucupări, îngrijorări care duc corpul spre boală, va fi utilizată pentru a crea, a găsi soluţii. Corpul intră într-un proces de vindecare.

Meditaţia Theta are rolul miraculos, dar in acelaşi timp demonstrat ştiinţific de a micşora undele cerebrale până la frecvenţa theta-delta, frecvenţa specifică inteligenţei universale, armonioase si vindecatoare.

Invăţând si practicând meditaţia Theta, nu doar se eliberează încărcaturi negative care se repercutează asupra corpului ci se progresează spre un nou mod ideal de a fi. Practicând Theta se creaza o coerenţă interioară, care contrastează stările emotive negative şi permite dispariţia comportamentelor şi atitudinilor, gândurilor şi sentimentelor care le-au generat.
Prin meditaţia Theta se ajunge la o stare de neutralitate, şi este mult mai usor sa simţim stări elevate, ca compasiunea , iubirea, bucuria , recunoştinta, stări specifice fiinţei noastre divine. O dată învăţata şi aplicată în viaţa noastră tehnica de meditaţie, vom începe să culegem fructele schimbărilor pozitive din viaţa noastră.

Te invit deci, să te opresti un moment si să reflectezi luând în considerare aceste informaţii.

http://www.healing.ro/conferinta-gratuita-initiere-in-tainele-theta-healing/
Conferinţa anticipeaza cursul de Incepatori din 24-25-26 Mai

http://www.healing.ro/curs-incepatori-24-25-26-mai/

Mai multe detalii: http://www.healing.ro

Pret bilet: 500 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 734

Eveniment postat de organizator

georgeta sultan

Adaugat in urma cu 2366 zile, 21 Mai. 2013

Adaugat de Georgetatheta

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

  • Ai ceva de zis?

    .