poze atelier eliberarea emo iilor negative i a convingerilor limitati

Atelier Eliberarea Emoțiilor Negative și a Convingerilor Limitati

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 28 Mai 2016 10:00
Bd. Unirii nr. 31

Categorii: Alte Evenimente , Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 6/12

Atelier de dezvoltare personală

Ți se întâmplă vreodată să te simți că te lupți cu o povară care te apasă, dar pe care nu o poți defini? Poate că viața ta nu a evoluat așa cum ți-ai fi dorit. Poate că trăiești sentimentul neplăcut că prezentul tău este ținut ostatic de trecut, într-o manieră în care nu o poți defini.

Sâmbătă, 28 mai, între orele 10.00 – 18.00, te invit la Atelierul Eliberarea Emoțiilor Negative și a Convingerilor Limitative, să lucrăm împreună cu mintea subconștientă pentru a elibera zidul energetic din jurul inimii noastre și pentru a identifica și elibera energia convingerilor noastre limitative care ne împiedică să trăim starea de bine..

Din cauza locurilor limitate la 12, participarea la atelier se face exclusiv pe bază de rezervare, prin completarea formularului de pe www.alinaroman.ro, secțiunea Evenimente.

Metoda folosită la acest atelier, dezvoltată de către dr. Bradley Nelson este o metodă rapidă și eficientă de identificare și eliberare atât a emoțiilor negative, cât și a convingerilor limitative prin accesarea minții noastre subconștiente.

Din cauza naturii energetice a emoțiilor, o bună parte din ele nu au fost pe deplin procesate de corpul nostru și continuă să ne creeze probleme, chiar dacă le-am experimentat cu mult timp în urmă. Pe de altă parte convingerile noastre limitative, formate la o vârstă foarte fragedă și adânc săpate în subconștient, continuă să ne influențeze energetic și să se opună minții noastre conștiente. Aceste emoții și convingeri limitative ne influențează într-o manieră subtilă, dar foarte dăunătoare.

La acest atelier:
• înțelegem cum să accesăm natura energetică a emoțiilor și convingerilor limitative
• ne eliberăm de o mare parte din aceste energii cu ajutorul minții noastre subconștiente
• devenim capabili să ne eliberăm singuri emoțiile captive și convingerile limitative
• învățăm cum putem să ne ajutăm familia și prietenii să aibă și ei o viață mult mai sănătoasă și armonioasă.

Investiția pentru acest atelier: 275 lei. Această investiţie acoperă participarea ta la exerciţiile atelierului și o multitudine de resurse în format electronic, disponibile pe grupul de Facebook Creează-ți Starea de Bine.

Discount-uri și deduceri:

- cei care au abonament la Atelierele Stării de Bine de marți seara (și plătesc 40 lei în loc de 50 lei pentru un atelier), beneficiază de un discount de 20% la acest atelier de sâmbătă;

- cei care participă la atelierele de marți seara ale lunii mai beneficiază de deducerea taxei de participare la aceste ateliere (50 lei, respectiv 40 lei pentru cei cu abonament) din taxa atelierului de sâmbătă.

- discount-ul și deducerile se cumulează. Contactează-mă pentru un calcul exact al investiției (în funcție de datele tale de participare la ateliere și abonament) la 0722 403 085 sau la contact@alinaroman.ro

Moderatorul este Alina Roman, trainer certificat Seneca College of Applied Arts and Technology – Canada, trainer certificat FranklinCovey Institute – Statele Unite, formator certificat Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale, practician Reiki, Ho’oponopono și Thetahealing. Alina are o experiență de 17 ani în crearea şi animarea programelor de training destinate adulților. Detalii despre Alina găsești pe www.alinaroman.ro.

Din cauza locurilor limitate la 12, participarea la atelier se face exclusiv pe bază de rezervare, prin completarea formularului de pe www.alinaroman.ro, secțiuinea Evenimente.

Mai multe detalii: http://www.alinaroman.ro

Pret bilet: 275 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 526

Eveniment postat de organizator

alina roman

Adaugat in urma cu 1431 zile, 09 Mai. 2016

Adaugat de Alina_R

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 22

Alte Evenimente din Bucuresti
petexpo romania 2020

PetExpo Romania 2020

Bucuresti, Bucuresti. 24 Apr 2020 - 26 Apr 2020
concert celine dion in 2020

Concert Celine Dion in 2020

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Iulie 2020
starevolution dance festival

StaREvolution Dance Festival

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 9 Mai 2020
maximum rock festival 2020

Maximum Rock Festival 2020

Bucuresti, Bucuresti. 13 Iun 2020 - 14 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .