poze conferinta internationala calea spre o noua educatie

Conferinţa internaţională „CALEA SPRE O NOUA EDUCAŢIE”

Bucuresti , Bucuresti. Joi 12 Martie 2015 19:00
Universitatea Spiru Haret, Sala Studio, Str. Ion Ghica nr. 13, parter INTRAREA LIBERA

Categorii: Alte Evenimente , Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 50/250

Conferinţa internaţională „CALEA SPRE O NOUA EDUCAŢIE” Invitat special Maestrul Internaţional de Sundao YU, JAE – SHEEN INTRAREA LIBERA

Invitat special Maestrul Internaţional de Sundao YU, JAE – SHEEN

joi, 12 martie 2015, orele 19.00

Conferință din joi, 12 martie, Calea spre o noua educație, a fost relocata, din considerente tehnice, la adresa : USH - sediul TvH, Sos. Berceni 24, Clădirea noua, intrarea din str. Turnu Măgurele, et. 2 amfiteatrul mare, stația de metro Apărătorii Patriei.


Invitaţi:
Maestrul Yu, Jae-Sheen, practician şi formator SUNDAO, preşedintele Asociației “The Path of Life”
Prof. univ. dr. Carmen Costea, prorector (Universitatea Spiru Haret)
Prof. univ. dr. Laura Goran, prorector (Universitatea Spiru Haret)
Conf. univ. dr. Mircea Aurel NIță (SNSPA)
Dr. ec. Andreea Serbănescu, practician SUNDAO, fondator şi director Asociația „The Path of Life”

Moderator:
Prof. univ. dr. Matei Georgescu

Evenimentul îşi propune să prezinte publicului larg abordări pentru deschidea spre noi căi în educaţie.
Alinierea cu legile puternice ale Naturii, ale Universului, esenţa bucuriei naturale de viaţă susţin starea de bine spre trezirea întregului potenţial adevărat al vieţii. În fiecare moment putem accesa susţinerea vibraţională, ghidarea şi înţelegerea de care avem nevoie pentru a naviga în viaţă cu succes şi autenticitate.

Calea de auto-integrare creatǎ de Master Yu, „Sundao – The Path of Life”, este o interpretare unicǎ a unor metode străvechi, un antrenament pentru auto-mǎiestrie şi dobȃndirea unei înţelegeri profunde a sǎnǎtǎţii holistice, ce include trezirea totalǎ şi completǎ a corpului, minţii şi spiritului. Se referă la factori cheie, precum starea interioară, tiparele imprimate în subconştient, viziunea asupra lumii, ceea ce manifestăm în lume, viziunea newtoniană versus cea a mecanicii quantice.

Aceastǎ metodǎ a fost utilizatǎ cu succes în mai bine de 12 ţǎri, pentru oameni şi culturi diverse, adresȃndu-se familiilor, organizaţilor şi instituţiilor. Este foarte uşor de învăţat pentru a ne ajuta singuri, pentru a practica exerciţii de aliniere energetică. Ne ajută să cultivăm resursele interioare, şi să eliminăn din sistemul energetic al corpului ceea ce te limitează – credinţe, stres, traume şi alte energii limitative.

Master Yu
www.masterUschool.com
www.thepath.ro

Master Yu este vorbitor de renume internațional și maestru Sundao, având cunoștințele și înțelegerea profundă a tradițiilor străvechi autentice de antrenare a minții și corpului, a medicinei orientale și a mecanicii cuantice pentru o viață împlinită – alchimia forței vitale pentru auto-realizare. După ani de experiență practică, cu dăruire și pasiune în acumularea și împărtășirea secretelor forței vitale, Master Yu a creat o metodă revoluționară de vindecare integrală și coaching – „Sundao – The Path of Life”.
Este cunoscut ca unul dintre cei mai inovativi și mai dinamici profesori, coach de dezvoltare personală, practician și autor al unor cărți precum „Sundao – Respirația daoistă și practica vindecării”, publicată în limba romană de către Editura Herald. Îi inspiră pe toți să aducă mai multă bucurie în munca lor și mai multă dragoste în familie, în timp ce își construiesc o viață liniștită, activă și armonioasă.
Master Yu s-a născut în apropiere de munții de est din Coreea de Sud. Drumul său spiritual a început la vârsta de 9 ani, sub îndrumarea unor profesori ca BongWoo (Daoist de munte) & SungChul (Maestru Budhist), împreună cu Maestrul HW Kwon, bunicul și bunica sa, care, mai târziu, aveau să devină călugări budhiști. După ani de meditație de concentrare și introspecție în prezența îndrumătorilor săi spirituali, a fost binecuvântat cu multe experiențe profunde care au condus la cea mai importantă experiență de eliberare și de înțelegere, cea care l-a vindecat de atacuri de panică, fobii, alergii, dureri fizice și de mintea centrată pe ego.
Cu pasiunea pentru munca sa, călătorește în toată lumea, oferind workshop-uri, sesiuni de coaching, ședințe de vindecare și retreaturi adulților, copiilor și organizațiilor. Prin munca sa, a ajutat mii de oameni să evolueze la starea de sănătate și la manifestarea prin sine a conștiinței. Ședințele private, workshop-urile de auto-vindecare, retreat-urile de meditație cu Master Yu ajută oamenii să nu se mai identifice cu propriul ego și să își asume riscuri pentru a trăi împliniți și fără frică. Master Yu locuiește în North Scottsdale, Arizona (SUA).

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la nr. de telefon:0726.97.66.94.

Vă asteptăm cu drag !

Pret bilet: -

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 707
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

carla

Adaugat in urma cu 1967 zile, 23 Feb. 2015

Adaugat de Carla T.

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 7

Alte Evenimente din Bucuresti
asr aikido curs de aikido pentru adulti

ASR Aikido - Curs de aikido pentru adulti

Bucuresti, Bucuresti. 1 Sep 2020 - 1 Sep 2020
am abilitati arte martiale abilitati

AM.abilităţi („Arte Marţiale – Abilităţi”)

Bucuresti, Bucuresti. 1 Sep 2020 - 1 Sep 2020
asr jujutsu adul i 14

ASR Jujutsu, Adulți (+14)

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 2 Septembrie 2020
concert celine dion in 2021

Concert Celine Dion in 2021

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Iulie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .