poze festigal

Festigal

Bucuresti , Bucuresti. Joi 1 Decembrie 2016 - Duminică 4 Decembrie 2016
Sala Polivalenta

Categorii: Alte Evenimente , Muzica si Concerte , Festivaluri

Pe 1, 2, 3 și 4 decembrie 2016, Sala Polivalentă este gazda show-ului Festigal, un spectacol total, unic, în premieră în România, care aduce pe aceeași scenă cele mai iubite supervedete din lumea muzicii de la noi din țară, elemente de teatru, musical, circ și improvizație, dansatori și acrobați. Totul într-un spectacol de sunet, lumini, costume, efecte speciale și proiecții video impresionante, care se adresează părinților și copiilor de toate vârstele, dar și tinerilor și adolescenților.

Festigal este o poveste captivantă care are la bază un concept simplu și frumos: „AM UN VIS”. Denumit și „Spectacolul Spectacolelor”, Festigal este un super show la care vor lua parte artiști cunoscuți publicului larg din România. Primul nume sonor anunțat este Smiley, unul dintre cei mai prolifici artiști din România, care va dansa, cânta și performa așa cum nu a mai avut ocazia până acum. Andrei Maria (Smiley), este în același timp co-producător și face parte din echipa de creație a spectacolului. Regizorul întregului spectacol este Stefan Haves, un regizor american care colaborează din anul 2006 cu Cirque du Soleil și este specializat pe scenarii de spectacole de clovni și este profesor la programele de Master.

„Sunt extrem de bucuros că visul nostru încă de acum opt ani devine realitate și îmi face o deosebită plăcere să anunț prima ediție a acestui eveniment inedit. Vă asigur că show-ul va depăși absolut orice imaginație, va fi ceva nemaiîntâlnit pe vreo scenă din România. Sunt convins că fiecare dintre cei care vor veni între 1 și 4 decembrie la Sala Polivalentă va fi cucerit de spectacolul de pe scenă, de jocurile de lumini, de efectele speciale și de acrobațiile prezentate. Ne dorim ca Festigal să devină un eveniment de tradiție, la care fiecare părinte să își dorească să vină alături de copii și să trăiască împreună experiențe inedite”, a spus Gal Golan, creator și producător executiv Festigal.

O singură scenă 360° va reuni pe durata festigalului zeci de supervedete, într-un spectacol creativ cu elemente de teatru, musical, circ, improvizație, efecte și proiecții speciale, totul în două ore de distracție totală care va umple sala de culori, mister și emoții.
Detaliile cu privire la orele de desfășurare a evenimentului, precum și informații despre prețul biletelor și achiziționarea acestora vor fi puse la dispoziție de organizatori în cel mai scurt timp. Până atunci, puteți fi la curent cu noutățile despre eveniment urmărind pagina de internet festigal.ro și pagina oficială de Facebook Facebook.com/festigalromania.

Spectacolul este susținut de Pro TV și Kiss FM în calitate de partener media. Ceilalți parteneri implicați în organizarea evenimentului sunt: Carrefour Romania, Turkish Airlines, Asociația Telefonul Copilului, Primăria Municipiului București, Guvernul României prin Ministerul Tineretului și Sportului și Circul & Variete Globus, care va aduce cele mai mari talente din lumea circului. Muzica este oferită de HAHAHA Production.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/FestigalRomania/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2273
Cuvinte cheie: Bucuresti
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 2758 zile, 06 Oct. 2016

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .