poze portretul doamnei t distributia olga tudorache lucian nuta
poze portretul doamnei t distributia olga tudorache lucian nuta poze portretul doamnei t distributia olga tudorache lucian nuta poze portretul doamnei t distributia olga tudorache lucian nuta

PORTRETUL DOAMNEI T (Distribuţia: OLGA TUDORACHE, LUCIAN NUŢĂ )

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 12 Februarie 2011 19:00 - Sâmbătă 12 Februarie 2011
Str. Constantin Mille nr. 16.Bucuresti.

Categorii: Alte Evenimente , Spectacole si Filme

Spectacolul “Portretul Doamnei T”, care îi are în distribuţie pe Olga Tudorache şi Lucian Nuţă, se va rejuca în 12 februarie 2011, la Teatrul Mic din Bucureşti, la cererea publicului.

Celebra actriţă Olga Tudorache a interpretat pentru prima dată rolul personajului feminin din acest spectacol în noiembrie 2006 alături de Marius Bodochi.

"Spectacolul levitează peste inefabila graniţă dintre viaţa personajului şi viaţa actriţei devenită personaj. Cu toate astea, am fi într-o mare eroare dacă am crede că Olga se joacă doar pe sine. Mult mai subtilă, ea ne emoţionează întruchipând personajul care a devenit Doamna T.", spune Liana Ceterchi, regizorul spectacolului.

Ea se identifica foarte bine cu rolul pe care-l interpretează, respectiv Doamna T” declarând:
"Piesa aceasta este cu adevărat povestea mea. Cine vrea să ştie ceva despre mine, să vină să mă vadă jucând! Nu am jucat nicio clipă un personaj pentru că nu era nevoie” mărturiseşte celebra actriţă.

„O potrivire de dincolo de ceea ce poţi explica simplu în cuvinte şi care nu încetează să ne mire, uneori cu oarecare spaimă, dar, mai ales, cu mereu surprinzătoare bucurii “, spune Bamberger despre colaborarea cu marea actriţă. Olga Tudorache e de aceeaşi părere, iar de data aceasta nu s-a mai simţit într-un rol.

Lucian Nuta este cunoscut atat din numeroasele filme in care a jucat, ( O vara cu Mara 1988, Sobolanii rosii - 1991, Paradisul in direct - 1994, Niste baieti grozavi - 1987, Doi haiduci si o crasmarita - 1993..), dar si din muzica romaneasca, datorita numeroaselor si frumoaselor colaborari cu numerosi artisti consacrati. Acesta a regizat videoclipuri pentru: Angela Similea si Ovidiu Komornyik (“Suflet pierdut”), Angelique(“ Nu regret”), Alina Mavrodin (“ Povesti de dragoste”), Flavia Stoica (“ Cu tine in gand”), Ovidiu Komornyik(“ Cand vin acasa”) realizand scenariul, regia si productia acestor videoclipuri, in unele dintre ele jucand si ca actor.

Cine doreste sa ii vada pe Olga Tudorache si Lucian Nuta jucand acest spectacol,este invitat in 12 Februarie 2011, la Teatrul Mic, incepand cu orele 19:00.

Mai multe detalii: http://www.teatrulmic.ro

Comenteaza pe Facebook
fanclub ovidiu k

Adaugat in urma cu 3454 zile, 30 Ian. 2011

Adaugat de ovidiomania

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 43

Alte Evenimente din Bucuresti
asr jujutsu juniori incepatori 8 14 ani

ASR Jujutsu, juniori incepatori (8-14 ani)

Bucuresti, Bucuresti. 1 Sep 2020 - 1 Sep 2020
asr aikido curs de aikido pentru adulti

ASR Aikido - Curs de aikido pentru adulti

Bucuresti, Bucuresti. 1 Sep 2020 - 1 Sep 2020
am abilitati arte martiale abilitati

AM.abilităţi („Arte Marţiale – Abilităţi”)

Bucuresti, Bucuresti. 1 Sep 2020 - 1 Sep 2020
asr jujutsu adul i 14

ASR Jujutsu, Adulți (+14)

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 2 Septembrie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .