poze conferinte workhopuri si insertie profesionala la bucuresti
poze conferinte workhopuri si insertie profesionala la bucuresti poze conferinte workhopuri si insertie profesionala la bucuresti poze conferinte workhopuri si insertie profesionala la bucuresti

Conferinte, workhopuri si insertie profesionala la Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Luni 11 Martie 2013 09:00 - Vineri 15 Martie 2013
Piata Romana, ASE, Sala Aula Magna

Categorii: Alte Evenimente , Targuri , Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 500/1000

Aproximativ 15 dintre companiile francofone cele mai active din Romania si din strainatate vor participa intre 11 si 16 Martie 2013 la cea de-a treia editie a « La semaine de l’emploi francophone en Roumanie ».

Evenimentul va fi organizat sub inaltul patronat al GADIF (Groupe des Ambassades, Délégations, Institutions francophones de Roumanie)

Conferinta de deschidere din 11 martie se va desfasura in prezenta inaltilor reprezentanti ai GADIF, ai institutiilor francofone din Romania dintre care OIF, Institutul Francez, si persoane cu responsabilitate ale marilor companii francofone. Aceasta ceremonie de deschidere care se va desfasura in sala Aula
Magna din ASE incepand cu ora 10 :00, va avea ca scop prezentarea diferitelor evenimente propuse de catre Franco-jobs.com si partenerii sai cu ocazia saptamanii consacrate insertiei profesionale a francofonilor din Romania.

Saptamana va continua cu numeroase ateliere practice si conferinte in perioada 11-13 martie, evenimente care vor avea loc la Politehnica, la Universitate, la sediile sociale ale companiilor care vor primi studentii filierelor francofone, si la Hotel Minerva.

Zilele de 14-15 martie sunt rezervate deja pentru traditionalul « Forum de l’emploi francophone » la Hotel Minerva. Candidatii, profesionisti cu experienta, proaspat absolventi si studenti vor primi propuneri de job-uri, de burse de studii sau de stagii in standurile companiilor participante.

Angajatorii cauta profesionisti cu experienta pertinenta si pasiune pentru domeniile IT&C, servicii client, finante, contabilitate, inginerie, mecanica si administrativ, cunoscatori de limba franceza si stapanind o a doua limba straina europeana.
Pentru candidatii fara experienta, companii precum Dalkia cauta tineri cu excelente rezultate universitare, implicati in activitati extrascolare pentru burse in Franta in domeniul productie / distributie de evenergie termica / electrica sau in domeniul managementul afacerilor – domeniul energetic.

Candidatii sunt invitati de catre companiile Adecco, Call Point New Europe, Competence Call Center, Dalkia, Defi Puls Action, Groupe Allio Romania, HP, Latecis, Nexia, si Stefanini la Hotel Minerva.

Ziua de sambata, 16 martie va incheia saptamana cu evenimentul « Carrefour des métiers » la liceul francez Anna de Noailles din Bucuresti, o actiune de informare despre meserii si profesii
adresata elevilor din liceu.

Lista completa a angajatorilor, programul evenimentelor, formularele de inscriere precum si detaliile despre evenimentul din martie 2013 sunt disponibile pe site-ul internet special creat pentru eveniment.

«La semaine de l’emploi francophone" este un eveniment organizat de Franco-Jobs.com, site-ul de recrutare dedicat angajatorilor si candidatilor francofoni din Romania, sustinut de asociatiile
studentesti si filierele francofone. Parteneri media ai evenimentului : RFI, Bucarest Hebdo, Le Petit Journal, BestResource, Studentie.ro si Mastermindcom.ro

Mai multe detalii: http://www.franco-jobs.com/forum-emploi/fr/index.php/ro/conferinte

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2037

Eveniment postat de organizator

franco jobs

Adaugat in urma cu 4083 zile, 19 Feb. 2013

Adaugat de franco

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .