poze daruim i ajungem mari targ caritabil de craciun
poze daruim i ajungem mari targ caritabil de craciun poze daruim i ajungem mari targ caritabil de craciun poze daruim i ajungem mari targ caritabil de craciun

Dăruim și Ajungem MARI - târg caritabil de Crăciun

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 10 Decembrie 2017 11:00 - Duminică 10 Decembrie 2017
General David Praporgescu, nr. 13

Categorii: Alte Evenimente , Targuri

Vino la târgul caritabil de iarnă și ajută un copil dintr-un centru de plasament să meargă în tabără la munte! Fondurile strânse în urma organizării târgului le vom folosi pentru a trimite cât mai multi copii din centrele de plasament în tabere la munte. Costul participării pentru un copil este de 650 lei.

Vă așteptăm cu drag alături de familie și copii la QP Pub să gustați din bunătățile gătite de bloggeri, să luați cadouri pentru cei dragi și să susțineți copiii din centre de plasament să participe într-o tabără de dezvoltare personală la munte, alături de voluntari care îi încurajează permanent.

Special pentru copii vom organiza ateliere de origami și felicitări handmade, dar atelierul este deschis pentru toți cei care vor să participe, indiferent de vârstă.

Intrarea este liberă!

P.S. Dacă aveți, puteți aduce jocuri și jucării educative, hărți și enciclopedii interactive. Vă rugăm sa fie în stare bună, pentru că le vom oferi copiilor din centre, iar voluntarii îi vor ghida să le descopere și să învețe cu bucurie.
_____________________________
Despre Ajungem MARI și taberele de la munte:

Ajungem MARI este principalul program al Asociatiei Lindenfeld si susține educația a peste 2000 de copii din centre de plasament și medii defavorizate din Bucuresti si 25 de județe prin mai multe proiecte, cel mai important fiind cel de recuperare școlară într-un mod interactiv alături de peste 1300 de voluntari. Alte proiecte includ ateliere creative, workshop-uri, cursuri vocaționale, logopedie, ieșiri, excursii, tabere, consiliere vocațională și vizite de orientare profesională, toate cu rolul de a le da copiilor încredere în ei și a le forma abilități pentru a deveni adulți responsabili și independenți.

Programul educațional Ajungem MARI a pornit cu fonduri 0 în 2014 și a finanțat inițial proiectele prin evenimente de strângere de fonduri pe platforma Galantom. Prima tabără a fost în 2014 cu 27 de copii, apoi au urmat două tabere în 2015, trei tabere în 2016 și trei tabere în 2017. Taberele înseamnă 6 zile la munte cu multe excursii, jocuri și activități de dezvoltare personală, alături de voluntarii Ajungem MARI care le devin copiilor prieteni și modele.

www.ajungemmari.ro // office@ajungemmari.ro // 0753192263

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/833058053541183/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1242

Eveniment postat de organizator

ajungem mari

Adaugat in urma cu 2322 zile, 05 Dec. 2017

Adaugat de Ajungem Mari

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 12 Apr 2024 - 14 Apr 2024
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .