poze  copii zambete si flori aranjamente de vara

”Copii, zambete si flori”: aranjamente de vara

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 26 Iulie 2015 11:00
Smart Change, Str. Erou Ion Călin nr. 19 (lângă Piața Romană)

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 8/14

Vara aceasta caniculara a pus gand rau amintirilor din iarna. Florile de gheata din luna lui Faurar sunt inlocuite acum cu multicolorele si frumoase flori ale lui Cuptor! Iar noi ne-am pregatit corespunzator, adaptand aranjamentele florale la unele mai exotice!

Daca ai un prichindel plin de idei, Interaktiv University te invita sa-l aduci pe 26 Iulie 2015, intre 11:00-12:30, la ceainaria Smart Change, la un nou atelier de aranjamente florale din seria „Copii, zambete si Flori” .

Atelierul este destinat copiilor cu varsta de peste 3 ani care vor sa-si canalizeze creativitatea si energia intr-o activitate distractiva si educativa. Rezultatul final? Un aranjament de vara din flori colorate, creat de manutele lor cu multa dragoste si iscusinta. Acesta va fi luat acasa unde va aduce din spiritul vesel si plin de prospetime al zilelor de vara. Unde mai pui ca ori de cate ori vei vedea ce a iesit din manutele micutului tau nu vei putea sa te abtii sa nu zambesti?!
Copiii vor invata semnificatia fiecarui element utilizat, fie el floral sau non-floral, precum si tehnicile de baza in realizarea unui aranjament floral de vara. Toate acestea vor fi explicate intr-un mod practic si interactiv de catre trainerul Ioana Marinescu, designer floral, mama devotata si creatoarea brand-ului „Magia Florilor”.

Pretul atelierului este de 70 RON, toate materialele si instrumentele necesare fiind asigurate de noi. Inscrierile se fac aici: http://interaktiv-university.ro/copii-zambete-si-flori-aranjamente-de-vara

Noi ne vom ocupa de tot ceea ce va trebuie, dar nu uitati sa aduceti ingredientele principale: voia buna, iubirea pentru vara si zambetele prieteniei!

Mai multe detalii: http://interaktiv-university.ro/copii-zambete-si-flori-aranjamente-de-vara

Pret bilet: 70 Lei

Comenteaza pe Facebook
laura ducu

Adaugat in urma cu 3226 zile, 15 Iul. 2015

Adaugat de MissAltheea

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 145

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .