poze copiii se transforma in adevarati ninja cu lego ninjago

Copiii se transforma in adevarati ninja, cu LEGO® Ninjago

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 30 Mai 2015 12:00 - Duminică 31 Mai 2015
Calea Floreasca 246B

Categorii: Alte Evenimente

In pragul Zilei Internationale a Copilului, la mall Promenada, cei mici dau viata celui mai mare eveniment de constructie LEGO® al anului. Pe 30 si 31 mai, LEGO® Ninjago ii provoaca pe copii sa demonstreze ca sunt adevarati ninja, terminand cu succes cele 6 misiuni. Din ora in ora, cei mai iscusiti primesc premii speciale, iar, la final, toti participantii sunt rasplatiti pentru eforturile lor.

Copiii vor intra in lumea LEGO® Ninjago, alaturi de celebrele personaje din serie, Cole, Jay, Kai, Zane, Sensei Garmadon, Lloyd, Krait si multi altii. Indrumati de personajele lor preferate, micutii se vor intrece in cele 6 probe ninja, care le vor pune la incercare perspicacitatea si indemanarea, in lupta cu raul. Seria de evenimente se va incheia cu constructia unei superfigurine LEGO®.

MISIUNEA 1: SPIONAJUL – Copiii vor trebui sa identifice diferentele dintre doua modele construite din caramizi LEGO®.

MISIUNEA 2: ECHILIBRUL – Participantii isi vor demonstra echilibrul mergand pe drumul ingust construit din caramizi LEGO®.

MISIUNEA 3: ISTETIMEA – Cei mici vor trebui sa-si arate cunostintele, raspunzand corect la intrebarile dintr-un chestionar.

MISIUNEA 4: SPIRITUL DE ECHIPA – Aceasta calitate va fi pusa la incercare intr-un labirint din care numai colaborarea cu coechipierii ii va putea ajuta pe copii sa gaseasca iesirea.

MISIUNEA 5: CONSTRUCTIA – Participantii vor cere o misiune de constructie pe care o vor duce la capat cu ajutorul caramizilor LEGO®.

MISIUNEA 6: AJUTORUL – Ultima proba ce demonstreaza calitatile de nijna ale micutilor ii va reuni pe toti participantii. Acestia vor construi, impreuna, o superfigurina LEGO® Ninjago, inalta de 2m.

Evenimentul LEGO® Ninjago are loc pe 30 si 31 mai, intre orele 12:00 – 20:00, in mall Promenada, la nivelul -1. Mai multe detalii puteti descoperi pe promenada.ro sau pe Facebook, Promenadaro.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1299
people

Adaugat in urma cu 1871 zile, 26 Mai. 2015

Adaugat de PEOPLE

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 305

Alte Evenimente din Bucuresti
asr aikido curs de aikido pentru adulti

ASR Aikido - Curs de aikido pentru adulti

Bucuresti, Bucuresti. 1 Sep 2020 - 1 Sep 2020
am abilitati arte martiale abilitati

AM.abilităţi („Arte Marţiale – Abilităţi”)

Bucuresti, Bucuresti. 1 Sep 2020 - 1 Sep 2020
asr jujutsu adul i 14

ASR Jujutsu, Adulți (+14)

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 2 Septembrie 2020
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 28 Iun 2020 - 11 Iul 2020
  • Ai ceva de zis?

    .