poze ctp a livrat o noua hala in ctpark cluj ii

CTP a livrat o noua hala in CTPark Cluj II

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 5 Octombrie 2018 14:00 - Vineri 5 Octombrie 2018
Str. Dr. Florea Teodorescu, nr 2

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 50555/10000000

CTP, cel mai mare dezvoltator si administrator pe termen lung de parcuri industriale si logistice premium din Romania si Europa Centrala si de Est, a livrat o noua hala de 8.000 m² in CTPark Cluj ll catre Ursus Breweries. CTPark Cluj II este situat in localitatea Floresti, in apropiere de Cluj-Napoca, si va ocupa o suprafata totala de 30.000 m². Constructia parcului se deruleaza in trei etape, prima fiind finalizata in septembrie 2018. Celelalte doua etape au fost deja demarate si se afla in diferite stadii de dezvoltare.

Noile spatii sunt dezvoltate dupa cele mai inalte standarde tehnice existente la ora actuala pe piata, menite sa reduca semnificativ costurile operationale si sa diminueze impactul asupra mediului inconjurator. Acesta este cel de al doilea parteneriat incheiat intre CTP si Ursus Breweries, dupa livrarea unui depozit de 14.000 m² in CTPark Timisoara II, in noiembrie 2017.

“Suntem incantati de extinderea parteneriatului cu Ursus Breweries, in zona de vest a tarii.
CTPark Cluj II va fi unul dintre cele mai moderne parcuri si ofera deja, in spatiile finalizate, facilitati la cele mai inalte standarde ale pietei. Judetul Cluj este una dintre zonele cele mai dezvoltate ale tarii, din punct de vedere economic. Numeroasele cereri pe care le-am primit de la clienti din regiune,
ne-au determinat sa demaram constructia celui de-al doilea parc industrial si logistic pe care il detinem aici, dupa cel din Apahida”, a declarat Daniel Paraschiv, Business Development Manager pentru Transilvania al CTP Romania.

CTPark Cluj II va include doar spatii de clasa A, in dezvoltarea carora sunt folosite cele mai noi tehnologii ecologice. In prezent, din suprafata totala de 30.000 m², 8.000 m² au fost deja finalizati si livrati, urmand ca in cea de-a doua si a treia etapa, sa fie finalizati cate 11.000 m², disponibili pentru inchiriere. Spatiile pot beneficia de compartimentare flexibila, in functie de nevoile clientilor, de la 2.000 m² pana la 10.500 m².

Depozitele din CTPark Cluj II ofera facilitati peste standardele pietei: halele vor avea o deschidere de 145,4 m si o inaltime utila de 12 m, ceea ce le va permite chiriasilor sa beneficieze de mai mult spatiu de depozitare si acces facil.

CTPark Cluj II este pozitionat strategic la iesirea din oras, pe sensul de mers Cluj-Napoca – Oradea, cu acces direct din DN1 si Drumul European 60. Parcul este construit pe un teren cu o suprafata de 65.000 de m². Acesta este al doilea parc dezvoltat in apropiere de Cluj-Napoca de CTP, primul fiind CTPark Cluj I, in Apahida.

Despre CTP

CTP este un dezvoltator si administrator full-service de proprietati comerciale, specializat in livrarea si managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internationale si locale de prim rang, care fac investitii strategice noi sau isi extind operatiunile in Europa Centrala si de Est. CTP detine CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrala, cu peste 4,5 milioane de metri patrati de spatii de clasa A, in peste 80 de puncte strategice.

In Romania, CTP este cel mai mare dezvoltator si administrator de spatii logistice si industriale de clasa A, cu peste 800.000 m² suprafata inchiriabila, situati in zece orase: Arad, Bucuresti,
Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitesti, Salonta, Sibiu, Timisoara si Turda.

Mai multe detalii: http://unitedcom.org/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 643

Eveniment postat de organizator

zapodeanu mihai

Adaugat in urma cu 2028 zile, 05 Oct. 2018

Adaugat de united

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 93

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .