poze ctp castiga premiile best warehouse development and developer si

CTP castiga premiile Best Warehouse Development and Developer si

Bucuresti , Bucuresti. Luni 11 Decembrie 2017 17:00 - Luni 11 Decembrie 2017
Str. Dr. Florea Teodorescu, nr. 2

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 0/2147483647

CTP, cel mai mare dezvoltator si administrator pe termen lung de parcuri industriale si logistice premium din Romania si Europa Centrala si de Est, a fost distins cu doua premii importante din partea unei publicatii internationale de real estate, in cadrul celei mai prestigioase gale din Romania, dedicata industriei de profil. Premierea a avut loc pe data de 7 decembrie a.c, iar CTP a castigat Best Warehouse Development and Developer of the Year pentru cei 100.000 m2 GLA construiti anul acesta in CTPark Bucharest West si Best Leadership of the Year, in semn de recunoastere a activitatii Anei Dumitrache, Co-Country Head al CTP Romania.

Aceste premii marcheaza finalul unui an in care CTP a fost extrem de activ, avand cel mai rapid ritm de dezvoltare din istoria sa pe piata locala. Compania are in plan ca pana la sfarsitul lui 2018 sa atinga in Romania o suprafata inchiriabila totala de aproximativ 1 milion m². In CTPark Bucharest West, CTP a livrat in cursul acestui an 100.000 m² suprafata inchiriabila, situati in trei depozite de clasa A, de care beneficiaza numerosi clienti: Quehenberger Logistics, Tibbett Logistics, KLG Europe Logistics Romania, Geodis, NOD etc.

Localizat la kilometrul 23, cu acces direct in autostrada A1, parcul s-a dezvoltat spectaculos in termeni de suprafata totala si viteza de crestere. CTPark Bucharest West a fost proiectat sa devina cel mai mare parc logistic si industrial din Europa de Est, cu o suprafata construita ce va ajunge la peste 700.000 m2 pana in 2020. Constructiile finalizate in 2017, care ofera cele mai inalte standarde de calitate pentru chiriasi si folosesc tehnologii ecologice, sunt un pas important pentru ca CTPark Bucharest West sa devina un parc strategic pentru economia romaneasca, datorita investitiilor logistice si industriale atat romanesti, cat si straine, pe care le atrage in zona.

Cea de-a doua distinctie vizeaza activitatea Anei Dumitrache, Co-Country Head al CTP Romania incepand din luna octombrie 2016. Sub coordonarea sa, CTP a inregistrat realizari semnificative: in 2017, portofoliul national de spatii logistice si industriale a crescut cu 73% si a ajuns la peste 700.000 m²; rata de neocupare in parcurile detinute in capitala si in restul tarii este de sub 3%; in sapte parcuri au fost inchiriate spatii catre chiriasi noi si catre clienti existenti care si-au extins activitatea. In anul petrecut la conducerea CTP, Ana Dumitrache s-a concentrat pe consolidarea pozitiei de dezvoltator cu cel mai mare portofoliu de spatii logistice si industriale de pe teritoriul Romaniei, dar si pe o crestere constanta. CTP a achizitionat doua parcuri in apropierea Bucurestiului si doua in puncte strategice din vestul tarii si a demarat lucrari de extindere a parcurilor sale din Timisoara si Cluj-Napoca. Acordul de finantare incheiat in luna iulie a.c intre CTP, Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si BCR, reprezinta inca o reusita in bilantul primului an de activitate al Anei Dumitrache.

O alta initiativa implementata sub conducerea sa este proiectul dedicat sprijinirii pietei locurilor de munca din zonele limitrofe parcurilor CTP din vestul Bucurestiului. Compania organizeaza o serie de intalniri intre viitori absolventi de liceu si companii chiriase in CTPark Bucharest si CTPark Bucharest West. Principalul beneficiu va fi dezvoltarea comunitatii locale prin incurajarea tinerilor absolventi de liceu sa ramana si sa munceasca aici si sa se dezvolte profesional in cadrul unor companii serioase si stabile.

“Suntem onorati pentru aceste doua premii care reprezinta o recunoastere a muncii sustinute a echipei CTP. CTPark Bucharest West a crescut extraordinar din toate punctele de vedere, fiind inca o dovada a faptului ca suntem un partener pe care clientii nostri se pot baza si alaturi de care pot construi relatii de succes si de lunga durata. In ceea ce ma priveste, dupa o cariera indelungata in industria bancara, m-am alaturat CTP fiind convinsa ca voi incepe o calatorie extraordinara si am intuit corect. 2017 a fost pentru noi un an de munca intensa, de proiecte in care am pus pasiune si datorita carora am obtinut multe satisfactii. Imi doresc ca si 2018 sa fie un an la fel de aglomerat si de frumos pentru CTP Romania!”, a declarat Ana Dumitrache.

Gala Premiilor CIJ Romania 2017 este organizata de CIJ, cea mai importanta publicatie de real estate din Europa Centrala si de Sud-Est, si este cel mai longeviv eveniment de decernare de premii pentru industria imobiliara din Romania. La editia din 2017 au participat aproximativ 350 de CEO, directori si profesionisti din cadrul celor mai importante companii de pe piata autohtona de profil.

Despre CTP

CTP este un dezvoltator si administrator full-service de proprietati comerciale, specializat in livrarea si managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internationale si locale de prim rang, care fac investitii strategice noi sau isi extind operatiunile in Europa Centrala si de Est. CTP detine CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrala, cu peste 4,1 milioane de metri patrati de spatii de clasa A, in peste 80 de puncte strategice.

In Romania, CTP este cel mai mare dezvoltator si administrator de spatii logistice si industriale de clasa A, cu peste 700.000 m² suprafata inchiriabila situati in zece orase: Arad, Bucuresti, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Pitesti, Salonta, Sibiu, Timisoara si Turda.

Mai multe detalii: https://www.ctp.eu/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 677
zapodeanu mihai

Adaugat in urma cu 2321 zile, 11 Dec. 2017

Adaugat de united

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 93

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .