poze emo ii kilograme i imaginea de sine
poze emo ii kilograme i imaginea de sine

Emoții, kilograme și imaginea de sine

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 26 Ianuarie 2019 09:30 - Duminică 27 Ianuarie 2019

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 8/12

Primul atelier „Emoții, kilograme și imaginea de sine” din 2019

În zilele de 26 și 27 ianuarie are loc la București primul atelier “Emoții, kilograme și imaginea de sine” din anul 2019. Acest program unic dedicat relației dintre corp, emoții și imaginea de sine comprimă un set de exerciții din arii diverse, de la yoga, până la art-terapie, menite să conducă la o imagine de sine sănătoasă și la mult-doritul succes pe termen lung al unei diete.

“Emoțiile noastre sunt conectate cu creierul limbic (numit și creierul emoțional), unde se formează memoria pe termen lung. Cu alte cuvinte, ce învățăm emoțional o dată, facem de fiecare dată. Pentru a învăța ceva nou, e nevoie de o nouă structură emoțională. Dacă nu schimbăm această structură care susține kilogramele actuale și forma fizică în care suntem, indiferent de alimentație sau exerciții fizice, vom slăbi poate, pe termen scurt, însă nu vom putea menține rezultatul”, spune Ramona Gerasim, NLP teacher, coach și inițiator al acestui program, alături de Gloria Țone, instructor yoga.

Atelierul li se adresează celor care:
- se confruntă cu problema kilogramelor în plus și nu pot pierde în greutate ori o pot face, dar cu greu și nu pentru mult timp;
- au kilograme în minus și nu pot acumula;
- nu asimileaza zahăr, calciu, fier etc. sau asimilează prea mult;
- se resimt prin diverse simptome, precum răceli dese, colesterol ridicat, ritm accelerat al bătăilor inimii, moleșeală și lipsă de energie, oboseală prelungită, probleme digestive, boli autoimune, dureri de spate, migrene etc.;
- își privesc corpul în oglindă și îl văd oricum, numai frumos nu.

Art-terapia accesează, prin formă și culoare, lumea profundă a scenariile pozitive posibile pentru fiecare dintre noi. Folosește limbajul universal al imaginii și reactivează structura radială, naturală, a minții. Prin procesul de neurofeedback, harta mentală a vieții și a sinelui este reorganizată iar emoțiile reziduale, convingerile și așteptările nerealiste sunt aduse la suprafață și eliberate.

Acest proces este folosit în cadrul atelierului “Emoții, kilograme și imaginea de sine” pentru a descoperi și conștientiza legăturile dintre emoții, tiparele emoționale și modul în care acestea sunt folosite, trăite și retrăite. Vizualizarea tiparelor emoționale și a convingerilor profunde despre imaginea pe care o purtăm la nivel inconștient despre sine generează conștientizarea modulului în care aceste tipare sunt folosite și legăturile dintre diferitele emoții și simptomele/manifestările din corp. Astfel sunt descoperite și alese alternative emoționale sănătoase, care se pot reflecta apoi într-o viață emoțională mai echilibrată, o stare de sănătate mai bună și într-o imagine de sine pozitivă.

Posturile de yoga selectate pentru acest program au ca rezultat eliberarea blocajelelor neuromusculare și reechilibrarea corpulului. Va fi accesată, totodată, o altă parte foarte importantă din practica yoga, care constă în conștientizarea propriului corp, a locului în care au fost stocate anumite emoții, amintiri, trăiri și eliberarea lor de la nivel celular.

Înscrierile la atelierul “Emoții, kilograme și imaginea de sine” se pot face la tel. 0748444888 / 0724143790 sau e-mail ramonagherasim@gmail.com / gloriahristinatone@gmail.com.

Detalii despre eveniment: https://www.facebook.com/events/750573978643211/

Despre organizatori

Ramona Gherasim este teacher/trainer NLP, coach și psiholog. Călătoria în dezvoltare personală a început-o în 2005, formându-se în NLP (Programare Neurolingvistică) atât în România, cât și la NLP University în Santa Cruz, California, și la Institutul Kutschera din Viena. Până acum, a livrat peste 6000 de ore de training NLP, însoțind participanții în certificarea ca NLP Practitioner, Master Practitioner și NLP Coach. Experiența Ramonei în training și facilitare include și ateliere de dezvoltare personală, programe de coaching de grup, ateliere și formări în art-terapie, constelații sistemice și familiale, parenting Adlerian și educație Gifted.

Gloria Țone este licențiată în kinetoterapie și lucrează în domeniul Grup Fitness de mai bine de 10 ani. Din 2010, interesul ei pentru practica yoga i-a urmat pașii către mai multe formări în domeniu, în Hawaii, Bali, Anglia (200h YTT, yoga pentru gravide, yoga pentru copii, yin yoga). Gloria este și coach în dezvoltare personală cu certificări în NLP, Theta healing, mandale de lumina, reiki, remedii florale Bach și gifted education sub îndrumarea profesorului Florian Colceag.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/750573978643211/

Pret bilet: 564

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 637
buticuldeinspiratie

Adaugat in urma cu 1889 zile, 25 Ian. 2019

Adaugat de buticuldeinspiratie

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .