poze experimenteaza artele plastice in august la funda ia calea victor

Experimentează artele plastice în August la Fundația Calea Victor

Bucuresti , Bucuresti. Luni 17 August 2015 19:00 - Vineri 21 August 2015
Str Popa Soare nr 40, etaj 1

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 10/20

Dacă te simți inspirat și jucăuș în luna August, vino la Fundația Calea Victoriei să-ți explorezi creativitatea artistica. Alături de lectorii nostri, artiști plastici și critici de artă vei păși în fascinanta lumea a artelor. Vei crea lucrări diafane în acuarelă, desene în creion, cărbune și pastel sau vei afla, cu ajutorul unor imagini captivante și prin discuții interactive care sunt cele mai importante repere din istoria artei.

Atelierul de PICTURĂ ÎN ACUARELĂ, cu Maria Balan, în perioada 17 – 20 August – În cele patru întâlniri ale atelierului vei învăța despre expresivitatea culorii prin tehnica „vie”a acuarelei – iei un gând și îl transformi în culoare.

Vei deprinde tehnica „Ud pe ud” (culoarea se răspândește diferit pe o suprafață umedă, lăsând loc spontaneității și surprizelor cromatice) și „Ud pe uscat”. Lucrul începe cu fundalul și continuă, pas cu pas, până ajunge la subiectul principal.

Școala de vară: Introducere în ISTORIA ARTEI, cu Cosmin Ungureanu, în perioada 17 – 21 August – Criticul de artă Cosmin Ungureanu, te va însoți într-o călătorie de-a lungul câtorva secole din cronologia artei europene.

Păstrând un echilibru cât mai stabil între popularizare şi informaţie de strictă specialitate, cursul vizează fixarea unor repere generale (artişti, evenimente, opere de artă celebre, inovaţii artistice, evoluţii stilistice etc.).

CURS DE DESEN: Creion, cărbune, pastel, cu Teodora Vărzaru, în perioada 24 - 27 August – Învață bazele desenului alături de artistul plastic Teodora Vărzaru și descoperă că oricine poate desena. Tehnica hașurării, umbre și lumini, încadrarea și compoziția, toate îți vor fi explicate pe îndelete și în termeni simpli.

Gӑsiţi programul complet al cursurilor lunii august pe www.victoriei.ro

Înscrierile se fac la adresa contact@victoriei.ro

Fundaţia Calea Victoriei este o instituție culturală independentă care concepe cursuri și evenimente în domenii umaniste și culturale pentru tineri și adulți. Atelierele se desfășoară într-o atmosferă relaxată, nonconformistă și interactivă, care face posibilă învățarea cu plăcere – fără restricții, examene sau catedră. Activitatea fundației a început în ianuarie 2008, avându-l ca prim lector pe dl. Neagu Djuvara

Mai multe detalii pe www.victoriei.ro

Urmărește contul de You Tube al fundației

Mai multe detalii: http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/2014/program-cursuri-2/

Pret bilet: 250 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 856

Eveniment postat de organizator

calea victoriei

Adaugat in urma cu 3154 zile, 10 Aug. 2015

Adaugat de Calea Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1116

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .