poze experinta culinara autentic belgiana la crowne plaza bucuresti

Experinta culinara autentic belgiana la Crowne Plaza Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 23 Aprilie 2014 10:00 - Joi 1 Mai 2014

Categorii: Alte Evenimente

Crowne Plaza Bucuresti celebreaza relatiile dintre Romania si Belgia si organizeaza in perioada 22 aprilie – 1 mai, alaturi de Ambasada Belgiei in Romania si de Asociatia de Afaceri Belgia – Romania, Belgian Week, eveniment dedicat bucatariei belgiene si business networking-ului.

Crowne Plaza Bucuresti celebreaza relatiile dintre Romania si Belgia si organizeaza in perioada 22 aprilie – 1 mai, alaturi de Ambasada Belgiei in Romania si de Asociatia de Afaceri Belgia – Romania, Belgian Week, eveniment dedicat bucatariei belgiene si business networking-ului. Moules frites, la Carbonade Flamande sau iepure inabusit in bere sunt doar cateva dintre specialitatile ce vor fi preparate.

Belgia este cunoscuta pentru bucataria sa influentata atat de cultura germanica din partea nordica a Europei, cat si de cea latina din sud, fiind astazi foarte apreciata pentru gustul sau delicos si fin.
Iubitorii bucatariei belgiene sau cei care isi doresc sa o descopere cu aceasta ocazia vor putea alege dintr-un meniu bogat preparat chiar de Ashlie Dias, bucatarul sef al Crowne Plaza Bucuresti.

Acesta va gati cu produse autentic belgiene precum crevetii gri, sunca de Ardennes, ciocolata si nelipsita bere, folosita in Belgia la prepararea celor mai apreciate feluri de mancare la nivel national. Printre mancarurile pe care le va gati Ashlie Dias se numara traditionala la Carbonade Flamande, vita cu legume inabusite in bere neagra, servita alaturi de cartofi prajiti, Moules frites, midii marinate in vin alb sau Gentse Waterzooi, un peste proaspat amestecat cu legume si smantana. O alta gustare populara care va fi de asemenea pregatita cu ingrediente specifice sunt vafele belgiene.

Cei ce vor lua parte la Belgian Week pot alege intre mese cu meniuri à la carte, set meniuri sau un Sunday Brunch ce va avea loc duminica, pe 27 aprilie, de la 12:30 la ora 16:30.

Evenimentul are si o puternica componenta de business si include o serie de evenimente si actiuni ce creeaza oportunitati pentru promovarea produselor si serviciilor din Belgia si Romania in vederea stabilirii unor noi parteneriate. Printre acestea se numara seminarii de business, actiuni de networking si Gala Belgian Business Days.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 754
alexandru ardelean

Adaugat in urma cu 3628 zile, 23 Apr. 2014

Adaugat de public.advisors

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 156

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .