poze festivalul micilor dolofani de 1 mai la bucuresti

Festivalul "Micilor Dolofani" de 1 Mai la Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 1 Mai 2015 - Duminică 3 Mai 2015
Parcul IOR

Categorii: Alte Evenimente

FESTIVALUL "MICILOR DOLOFANI" are loc in perioada 01-03 mai 2015 in Parcul IOR (in fata Bisericii Maramuresene)

De vineri pana duminică, de la ora 10.00 pana la ora 21.00, producatori, artizani si negustori se vor aduna in Parcul IOR pentru un festival gastronomic in cinstea zilei de 1 Mai muncitoresc.

Vedeta festivalului va fi binenteles micul pregatit in mai multe dimensiuni si anume micul de un metru, micul de jumatate de metru, micul de un sfert de metru, micul gigantic, micul dolofan, micul cel mic.

Pofticiosii vor mai putea degusta pe gratare mici din peste, frigarui delicioase, pastrama zemoasa, fripturi boieresti, protap cu berbecut si mancare la ceaun gatite la fata locului.

Se vor infasura sarmale maramuresene, se va gati magiun de prune, toate dupa retete taranesti de demult. Nu vor lipsi preparatele din peste la gratar asezonate cu vinuri nobile din Republica Moldova. Veți putea degusta: branzeturi, casuri, telemea de Sibiu și cascavele, afumaturi, Cozonac Domnesc, placinte intinse de la Turnu, placinte boieresti, poale-n brau, ciocolată de casa, prajituri traditionale, kurtos kolacs, gogosi maramuresene, turta dulce, covrigi, dulceturi, siropuri, miere, ceaiuri, paine secuiasca. Alaturi de ei se vor mai regasi inghetata englezeasca, baclavale, turcesti, condimente, porumb fiert, suc de mere stors manual, cafea la nisip, bicicleta cafenea si multe altele.

Pe langa mancare si dulciuri vizitatorii vor mai regasi mestesugarii care vor expune obiecte din piele, lemn cioplit, ceramica,produse hand made, bijuterii din argint, loc de joaca si atelier de pictura pentru copii.

Festivalul este organizat in parteneriat cu Primaria Sectorului 3. Nu in ultimul rand vizitatorii se pot relaxa ascultand muzica populara si usoara la scena amplasata in cadrul festivalului.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2958
Cuvinte cheie: Bucuresti
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 3278 zile, 29 Apr. 2015

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3708

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .