poze fotografii gratuite pentru scolari

Fotografii gratuite pentru scolari

Bucuresti , Bucuresti. Luni 11 Septembrie 2017 11:00 - Miercuri 13 Septembrie 2017
Sun Plaza Bucuresti, Piata Sudului

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 100/500

Prima zi din anul școlar este probabil ziua pe care copiii o așteaptă cu cea mai mare nerăbdare. Își pregătesc ghiozdanul, hăinuțele, uniforma dacă e cazul, pantofii noi, zâmbetele largi și merg să își reîntâlnească, după trei luni de vacanță, colegii. Sunt numai buni de fotografiat! Tocmai pentru că sunt atât de frumoși și bucuroși, Sun Plaza vrea să le ofere o amintire din prima zi de școală.

În perioada 11-13 septembrie, între orele 11.00-17.00, Cristian Șuțu de la www.fotounion.ro își va muta studioul în apropierea intrării principale din Sun Plaza și va face fotografii profesionale gratuite tuturor elevilor din clasele I-XII, în proiectul „Portret de școlar”.

În studioul amenajat la parterul centrului comercial, în apropierea intrării principale, din Esplanada Sud, va fi creat cadrul perfect pentru fotografii profesionale. Toate fotografiile realizate în cele trei zile vor fi postate pe pagina de Facebook a centrului comercial.

Totodată, în cadrul acestui proiect sunt invitați și 32 de copii din programul „A doua șansă”. Aceștia, asistați de Organizația Salvați Copiii, vor beneficia de o vizită în Sun Plaza și vor primi, pe lângă ședința foto, un ghiozdan și un set de rechizite, dar și un prânz într-un restaurant din centrul comercial.

Și tu poți ajuta acești copii! Când vii în Sun Plaza să cumperi rechizite pentru copilul tău, ia câteva în plus pentru copiii de la „A doua șansă”, apoi lasă-le la Info Point (etajul 1). Sun Plaza le va trimite către Organizația Salvați Copiii.

Beneficiarii sunt copii sau tineri care nu au fost înscriși niciodată la școală sau care au abandonat-o la un moment dat, din diferite motive. Acum le poți da o șansă în plus!

La nivel național, în anul școlar 2015-2016, peste 13.000 cursanți, din care 3.143 minori, au beneficiat, în aproape 300 de școli, de programul „A doua șansă”.

***
Despre Sun Plaza
Sun Plaza Shopping Center, aflat în sudul capitalei, este un proiect dezvoltat şi deţinut de S IMMO AG, listată la Bursa din Viena, fiind cea mai veche companie de investiţii imobiliare din Austria. În prezent proiectul este administrat de CBRE România. Deschis în februarie 2010, centrul comercial Sun Plaza oferă peste 140 de magazine internaţionale şi locale precum: Cora, Leroy Merlin, H&M, Zara, opţiuni de divertisment asigurate de complexul cinematografic Cinema City ce deţine 15 ecrane, o zonă dedicată pentru bowling, o terasă de vară aflată la înălţime şi numeroase restaurante cu bucătărie variată. Sun Plaza deţine o suprafaţă închiriabilă de 81.000 m² şi peste 210.000 de m² suprafaţă construită. Centrul are o capacitate de 2.000 de locuri de parcare gratuite şi dispune de o legătură excelentă la sistemul de transport public cu acces direct la reţeaua de metrouri, autobuze şi tramvaie. Legătura cu staţia de metrou Piaţa Sudului se face printr-un pasaj subteran cu o ofertă comercială diversificată.

Despre CBRE Group
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBG), companie listată la S&P 500, cu sediul central în Los Angeles, este cea mai mare firmă de servicii comerciale imobiliare din lume (conform veniturilor din anul 2012). Compania are aproximativ 37.000 de angajaţi (excluzând afiliaţii) şi deserveşte proprietarii de active imobiliare, investitorii şi chiriaşii prin intermendiul celor peste 300 de birouri din întreaga lume (excluzand afiliaţii). CBRE oferă consultanţă strategică şi executorie pentru vânzarea sau inchirierea proprietăţilor, servicii corporatiste, managementul proiectelor, proprietăţilor şi altor facilităţi, consultanţă în materie de credite ipotecare, estimare şi evaluare, planuri de dezvoltare, managementul investiţiei, precum şi cercetare şi consultanţă.

Despre Portret de școlar
Portret de școlar este un eveniment tradițional Foto Union ce se desfășoară anual la începutul lunii septembrie. În 2017, proiectul ajunge la a șasea ediție anuală. Pentru consultarea precedentelor campanii, accesați pagina de FB a centrului comercial.

Despre Organizația Salvați Copiii
Salvați Copiii este o organizație neguvernamentală, asociație de utilitate publică, non-profit, democratică, neafiliată politic sau religios, care militează activ pentru protecția drepturilor copilului în România, din 1990, în acord cu prevederile Convenţiei Naţiunilor Unite cu privire la Drepturile Copilului, cu Carta Drepturilor Fundamentale a Uniunii Europene și cu legislația României.
Salvați Copiii adoptă o poziție independentă în raport cu acțiunile și măsurile instituțiilor, recunoscând că implementarea legislaţiei şi a politicilor publice în materia drepturilor copiilor nu poate ignora strânsa colaborare dintre autorităţi, familie, copii şi societatea în care fiecare actor implicat îşi acceptă responsabilitatea conform principiilor unui parteneriat autentic şi viabil.

Mai multe detalii: https://www.sun-plaza.ro/event/portret-de-scolar-incepe-scoala-cu-bucurii-de-pus-rama/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1020
alina lupuleac

Adaugat in urma cu 2449 zile, 07 Sep. 2017

Adaugat de AlinaDSP

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 51

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
concert ara malikian

Concert ARA MALIKIAN

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .