poze gradina cu rasfat

Gradina cu rasfat

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 1 Martie 2017 12:00 - Miercuri 8 Martie 2017
Militari Shopping, Bd. Iuliu Maniu, nr 546-560, sector 6

Categorii: Alte Evenimente

Luna martie este una speciala pentru vizitatoarele Militari Shopping: in prima saptamana doamnele si domnisoarele sunt invitate la rasfat in gradina din galeria centrului comercial, apoi pot participa la o tombola adresata in exclusivitate sexului frumos, cu premii pe masura. In plus, printr-o donatie modica, toti vizitatorii centrului pot contribui la prevenirea si combaterea violentei impotriva femeilor, sustinand activitatea Centrului FILIA.

In perioada 1 - 8 martie, isi deschide portile “Gradina cu rasfat”, un spatiu de relaxare in care doamnele si domnisoarele se vor bucura de servicii gratuite de make-up, manichiura, coafor, precum si cocktail-uri din partea casei.

Accesul in Gradina se realizeaza in fiecare zi, in intervalul 12:00 - 20:00, in baza unei invitatii ce poate fi obtinuta de la standul info al galeriei, prin achizitionarea unui card Militari Shopping.

Cardul este o modalitate eleganta de a oferi un cadou la alegerea destinatarului, putand fi utilizat in toate magazinele din Militari Shopping, pentru orice cumparaturi. Cardul este sustinut de MasterCard si nu presupune nicio taxa ori preluarea de informatii personale.

Astfel, in luna martie, domnii sunt invitati sa ofere femeilor din viata lor cadoul ideal: un card de cumparaturi Militari Shopping ce vine la pachet cu invitatia in “Gradina cu rasfat” si sansa de a castiga peste 50 de premii la tombola.

In intervalul 8 - 31 martie toti vizitatorii centrului comercial vor avea ocazia sa participe la o tombola speciala. Extragerea din 1 aprilie le poate aduce norocosilor castigatori premii din partea partenerilor, precum si marele premiu dedicat in exclusivitate femeilor: o zi de rasfat alaturi de 2 prietene, la cel mai mare spa din Romania, servicii all inclusive si tratament VIP.
Tot in aceasta perioada, vizitatorii Militari Shopping sunt invitati sa sustina prin donatii campania caritabila de protectie a femeilor. Vor primi in schimb calendarul realizat in colaborare cu fotograful Cristian Sutu, de la Photo Union, prezentand 12 vedete din Romania si mesajul lor pentru femei.

Calendarul “Portret de femeie” face parte din campania de sprijinire a Centrului FILIA, care isi dedica activitatea prevenirii si combaterii violentei impotriva femeilor. Astfel, fondurile stranse in urma vanzarii calendarelor vor fi utilizate pentru sustinerea victimelor violentei domestice din tara, prin diverse actiuni: emiterea certificatelor medico-legale, transport, consiliere si reprezentare in instanta.

Mai multe detalii: http://www.militari-shopping.ro/noutate/rasfat-si-cadouri-pentru-doamne-si-domnisoare-la-militari-shopping-toata-luna-martie/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1196

Eveniment postat de organizator

raluca mihaila

Adaugat in urma cu 2586 zile, 28 Feb. 2017

Adaugat de Militari Shopping

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 7

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .