poze hipertensiunea arteriala pe intelesul tuturor

Hipertensiunea Arteriala pe intelesul tuturor!

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 22 Mai 2018 13:00 - Marţi 22 Mai 2018
Parcul IOR, intrarea din str. Baba Novac

Categorii: Alte Evenimente

Tu știi să-ți măsori corect tensiunea? Indiferent de vârstă, păstrează inima pentru iubire!

Păstrează inima pentru iubire! Verifică pentru a preveni! Schimbă stilul de viață! Controlează hipertensiunea arterială!

Cu acest mesaj te invităm marți, 22 mai, în parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) din București pentru a afla direct de la cadrele medicale cum să menții sănătatea inimii. Vei afla informații utile pentru sănătatea ta și celor apropiați ție. Ce faci dacă ești diagnosticat cu hipertensiune arterială? Ce ai de făcut dacă părinții tăi sunt hipertensivi? De câte ori, când, unde și cum trebuie să îți măsori corect tensiunea arterială?

Vino să afli răspunsurile în cadrul evenimentului organizat cu ocazia zilei mondiale de luptă împotriva Hipertensiunii Arteriale, o afecțiune ce cauzează 62% dintre decesele provocate de bolile de inimă.

Acțiunea de informare a publicului larg privind hipertensiunea arterială va avea loc marți, 22 mai, între orele 13.00 și 20.00, în Parcul Alexandru Ioan Cuza (Parc IOR, zona statuii lui Alexandru Ioana Cuza, intrarea dinspre str. Baba Novac). Evenimentul este oraganizat cu sprijinul Primariei Sectorului 3, în parteneriat cu Primăria Municipiului București și Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale, la inițiativa companiei KRKA.

La eveniment vor fi prezenți dr. Emma Weiss (medic internist), dr. Luiza Pirvu (diabetolog), psiholog Catalina Buzdugan, antrenor George Niculescu și alți invitați surpriză care vor explica de ce este important să respecți tratamentul recomandat pentru hipertensiune, de ce în prezent mulți dintre tineri sunt diagnosticați cu boli ale inimii, dar și sfaturi utile pentru un stil de viață sănătos.

Mai multe detalii: http://houston.ro/tu-stii-sa-ti-masori-corect-tensiunea-indiferent-de-varsta-pastreaza-inima-pentru-iubire/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 919

Eveniment postat de organizator

houston npa

Adaugat in urma cu 2164 zile, 21 Mai. 2018

Adaugat de Houston

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .