poze hipertensiunea arteriala pe intelesul tuturor

Hipertensiunea Arteriala pe intelesul tuturor!

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 22 Mai 2018 13:00 - Marţi 22 Mai 2018
Parcul IOR, intrarea din str. Baba Novac

Categorii: Alte Evenimente

Tu știi să-ți măsori corect tensiunea? Indiferent de vârstă, păstrează inima pentru iubire!

Păstrează inima pentru iubire! Verifică pentru a preveni! Schimbă stilul de viață! Controlează hipertensiunea arterială!

Cu acest mesaj te invităm marți, 22 mai, în parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR) din București pentru a afla direct de la cadrele medicale cum să menții sănătatea inimii. Vei afla informații utile pentru sănătatea ta și celor apropiați ție. Ce faci dacă ești diagnosticat cu hipertensiune arterială? Ce ai de făcut dacă părinții tăi sunt hipertensivi? De câte ori, când, unde și cum trebuie să îți măsori corect tensiunea arterială?

Vino să afli răspunsurile în cadrul evenimentului organizat cu ocazia zilei mondiale de luptă împotriva Hipertensiunii Arteriale, o afecțiune ce cauzează 62% dintre decesele provocate de bolile de inimă.

Acțiunea de informare a publicului larg privind hipertensiunea arterială va avea loc marți, 22 mai, între orele 13.00 și 20.00, în Parcul Alexandru Ioan Cuza (Parc IOR, zona statuii lui Alexandru Ioana Cuza, intrarea dinspre str. Baba Novac). Evenimentul este oraganizat cu sprijinul Primariei Sectorului 3, în parteneriat cu Primăria Municipiului București și Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale, la inițiativa companiei KRKA.

La eveniment vor fi prezenți dr. Emma Weiss (medic internist), dr. Luiza Pirvu (diabetolog), psiholog Catalina Buzdugan, antrenor George Niculescu și alți invitați surpriză care vor explica de ce este important să respecți tratamentul recomandat pentru hipertensiune, de ce în prezent mulți dintre tineri sunt diagnosticați cu boli ale inimii, dar și sfaturi utile pentru un stil de viață sănătos.

Mai multe detalii: http://houston.ro/tu-stii-sa-ti-masori-corect-tensiunea-indiferent-de-varsta-pastreaza-inima-pentru-iubire/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 456

Eveniment postat de organizator

houston npa

Adaugat in urma cu 735 zile, 21 Mai. 2018

Adaugat de Houston

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .