poze incepe vara la funda ia calea victoriei

Începe vara la Fundația Calea Victoriei

Bucuresti , Bucuresti. Luni 22 Iunie 2015 19:00 - Luni 29 Iunie 2015
Str.Popa Soare nr 40, etaj 1

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 8/25

Vara ta urbană debutează la Fundația Calea Victoriei cu primele Școli de Vară ale sezonului. Câteva ore, seara, rupe-te de viața orașului și vino să ai parte de răsfățul estival pe care l-am pregătit pentru tine în sălile răcoroase din Popa Soare.

Îți poți explora pasiunile și-ți poți face noi prieteni la cursurile concentrate pe parcursul unei săptămâni,fie că e vorba despre arte plastice, scriere creativă, design sau actorie. Prieteni noi...

Iata câteva cursuri din a doua parte a lunii Iunie:

ISTORIA PARFUMUL: din Antichitate la extravaganțele contemporane, 22-24 Iunie – Fascinante și seducătoare, miresmele parfumurilor faimoase au în spate o istorie a lor. Vino să descoperi notele dominante ale unor esențe celebre, imagini și reclame de renume, dar și parfumierii care le-au inventat. Călătoria va fi înmiresmată de rețete și testere.

Școala de vară de BRANDING PERSONAL, 22-26 Iunie
La ce ești cel mai bun? Ce vrei să afle ceilalți despre tine? Un brand personal puternic și autentic te va ajuta să te diferențiezi și să te poziționezi ca un expert în domeniul tău. Învață, alături de lectorul nostru, cum să-ți evidențiezi punctele forte și calitățile unice pe care le deții.

Atelier de MOZAIC, 29 Iunie – 1 Iulie – Învață tehnica relaxantă a mozaicului, una dintre cele mai vechi și mai spectaculoase arte creative. La finalulacestui atelier vei pleca acasă cu trei obiecte create de tine, putând apoi să îți petreci timpul liber într-un mod plăcut, imaginân singur mici opere de artă.

Școala de vară de ACTORIE, 29 Iunie – 3 Iulie – Ai chef de joacă? „Școala” noastră de vară este menită să te facă să uiți că ești „om mare”, să uiți că ai responsabilități și să te ocupi de cunoașterea ta dincolo de rolurile sociale pe care ți le asumi zilnic.

Școala de vară de SCRIERE CREATIVĂ, 29 Iunie – 3 Iulie – Atelierul se bazeză pe interactivitate și pe stimularea creativității tuturor participanților. Îți vei canaliza fluxul creativ prin exerciții de scriere, momente ludice și feedback constructiv, depășind blocajele inevitabile în fața foii albe de hârtie.

Programul complet al Școlilor de Vară la www.victoriei.ro
Înscrieri la contact@victoriei.ro

Mai multe detalii: http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/2014/program-cursuri-2/

Pret bilet: 250 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1433

Eveniment postat de organizator

daniela bratu

Adaugat in urma cu 1812 zile, 09 Iun. 2015

Adaugat de Daniela-Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 783

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .