poze  invata sa daruiesti alaturi de gradinita bambi si scoala step

“Învaţă să dăruieşti!” alături de Grădiniţa Bambi şi Şcoala Step

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 27 Aprilie 2013 11:00 - Duminică 28 Aprilie 2013
Bucuresti Mall

Categorii: Alte Evenimente

În apropierea sărbătorilor pascale, copiii de la Grădiniţa Bambi şi Şcoala Step by Step te invită la generozitate. Ei au pregătit obiecte decorative potrivite pentru cadouri de Paşte pe care le poţi cumpăra şi au stabilit în detaliu programul pentru un weekend creativ de Florii, în care te vor învăţa să dăruieşti, în beneficiul Asociaţiei Învingem Autismul.

Vino cu copilul tău alături de noi, pe 27-28 aprilie, între orele 11:00 – 20:00, în Mall Vitan Bucureşti, pentru a participa la ateliere de creaţie şi pentru a te bucura de spectacole şi momente emoţionante în cadrul campaniei “Învaţă să dăruieşti!”.
Sâmbătă, copiii au pregătit ateliere Fastrackids, de arte plastice, partide de şah şi diferite jocuri, precum şi spectacole interactive. Duminică, cei interesaţi pot participa la Carnavalul florilor sau Carnavalul personajelor din poveşti, la Spectacole cu teatru de umbre şi clasice, jocuri, variate ateliere de creatie şi de modelism.
Contravaloarea obiectelor create şi vândute de copii, precum şi sumele donate în urma participării la spectacole şi ateliere vor ajunge la Asociaţia Învingem Autismul, pentru susţinerea activităţii Centrului Multidisciplinar de Intervenţie pentru Autism. În acest centru îşi desfăşoară activitatea 12 copii pentru intervenţie specializată individuală şi 20 de copii pentru intervenţie de grup. Pentru donaţii suplimentare: RO57 RZBR 0000 0600 1170 6588, deschis la Raiffeisen Unirii.
Programul complet al Campaniei ”învaţã sã dãruieşti” îl gãseşti aici: http://www.bambistepbystep.ro/wp-content/uploads/2013/04/program-CAMPANIE-INVATA-SA-DARUIESTI1.pdf.
Organizatorii campaniei “Învaţă să dăruieşti!” sunt: Grădiniţa Bambi şi Şcoala Step by Step.
Parteneri: Centrul 2 Fastrackids, Holy Molly, Atelierul Micul Modelist și MiniArtShow.
Invitat de onoare: Asociaţia Învingem Autismul
Parteneri media: Superbebe, Itsy Bitsy, Editura Mac Mac, Revista Tango, cursuripentrucopii.ro, sfatulparintilor.ro, gradinite.com, lacraru.ro, urbankid.ro, mamicamea.ro, suntparinte.ro, qbebe.ro, melc-codobelc.ro, realitatea.net.

Grădiniţa Bambi este prima grădiniţă particulară care aplică metodologia alternativă Step by Step şi este un centru model de bune practici în ceea ce priveşte educaţia timpurie. Grădiniţa Bambi promovează cel mai inovativ program de educaţie timpurie, FasTracKids. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi site-ul: www.bambistepbystep.ro
Şcoala Step by Step este prima şcoală particulară care aplică metodologia alternativă Step by Step în învăţământul primar şi principiile Step by Step în învăţământul gimnazial. Pentru detalii, accesaţi: www.scoalastepbystep.ro
Asociaţia Învingem Autismul a fost înființată în urma campaniei „Împreună învingem autismul!” desfăşurată în 2008-2009 şi are ca misiune îmbunătățirea vieții persoanelor afectate de tulburări din spectrul autismului. Rezultatele notabile ale campaniei “Împreună învingem autismul!” au fost marcate in 2011 prin obținerea unei distincții în cadrul Premiului Fundației ERSTE pentru Integrare Socială 2011. În prezent, Asociația are un număr de peste 30 de beneficiari, copii diagnosticați cu autism cu vârste cuprinse între 3 şi 14 ani ce beneficiază de programe de intervenție specializate, conform standardelelor centrelor din Europa de Vest şi SUA. www.invingemautismul.ro.

Mai multe detalii: http://www.bambistepbystep.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1025

Eveniment postat de organizator

alina lupuleac

Adaugat in urma cu 4013 zile, 24 Apr. 2013

Adaugat de AlinaDSP

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 51

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .