poze join the band on saturday

Join the Band on Saturday

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 28 Septembrie 2013 12:00 - Sâmbătă 28 Septembrie 2013
Str. Benjamin Franklin nr 14 (in dreapta Ateneului Roman)

Categorii: Alte Evenimente

Vara a trecut fara sa ne dam seama, dar cu siguranta vom gasi suficiente motive de sarbatorit aceasta toamna nu tocmai prietenoasa. Pe primul dintre ele l-am gasit si l-am si programat: pe 28 septembrie va asteptam la Band of Creators Designers’ Store, cu trei colectii nou noute, cu multa ciocolata si cu latte-uri calde. Ce sarbatorim? Prezenta a trei designeri noi in portofoliul Band of Creators – Corina Vladescu, Pied Harrier si Moogu – si creatiile lor minunate, dar si o sambata petrecuta intre fete. Sa le luam pe rand.

Corina Vladescu este un tanar designer cu o activitate impresionanta. In cei cinci ani de cand a infiintat brandul care ii poarta numele a lansat peste 15 colectii, a participat de doua ori la unul dintre cele mai importante targuri de design europene, Who’s Next Paris si a fost invitata sa-si prezinte colectiile la Berlin Fashion Week, Athens Fashion Week, Munich Fashion Week sau Oxford Fashion Week. Cu un asemenea CV, nu e de mirare ca, pentru concertul Madonnei din Bucuresti, a facut parte din echipa de stilisti care s-au ocupat de superstar.
Moogu este brandul Andreei Mogosanu, o creatoare care si-a descoperit pasiunea pentru design de bijuterii in urma cu trei ani. Noi credem ca I se potriveste perfect, asa ca sambata veti putea admira si proba piese din cea mai recenta colectie, Hard Coeur, pentru care Andreea a ales materiale precum argint, lemn sau safir galben.
Pied Harrier este un nume nou in moda romaneasca, iar prima colectie a acestui brand e prezenta in exclusivitate in showroomul Band of Creators de pe str. Benjamin Franklin nr 14.
Reteta pentru o sambata perfecta mai include o sesiune de machiaj oferita de beautygarage.ro, consultanta din partea unui stilist, trei arome de caffe latte si muuulta ciocolata. Prin urmare va asteptam cu drag, de la ora 12.00, in Band of Creators Designers’ Store!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1414358462112290/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 708

Eveniment postat de organizator

echipa bandofcreators

Adaugat in urma cu 3859 zile, 25 Sep. 2013

Adaugat de Echipa11165

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 22

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .