poze lasa televizorul si hai la joaca

Lasa Televizorul si Hai la Joaca!

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 26 Mai 2013 10:00 - Duminică 26 Mai 2013
Parcul Circului

Categorii: Alte Evenimente

Fundaţia CHANCE FOR LIFE organizează pe data de 26 mai 2013, între orele 10.00 şi 13.00 în Parcul Circului din Bucureşti un eveniment intitulat ”Lasa televizorul şi hai la joacă!”. Acest eveniment face parte dintr-o campanie iniţiată de Chance For Life, aflată la a 4-a ediţie, care are ca scop promovarea jocului şi a modalităţilor educative de petrecere a timpului liber, ce se adresează atât copiilor, cât şi părinţilor acestora.

Campania îşi propune să fie un semnal de alarmă faţă de fenomenul educaţiei copiilor prin intermediul televizorului şi totodată o sursă de informare cu privire la posibilităţile de petrecere a timpului liber altfel decât la în faţa televizorului sau a calculatorului. Copiii uită să se joace şi consideră mult mai comodă alegerea altor forme de divertisment în detrimentul mişcării în aer liber sau a jocurilor în care pot interacţiona cu alţi copii. Acest lucru nu este lipsit de urmări negative în dezvoltarea lor emoţională, mai ales în condiţiile în care, în România, emisiunile TV cu greu pot fi considerate educative. Specialiştii Fundaţiei CHANCE FOR LIFE vor să îi convingă pe copii şi pe părinţi că este simplu să renunţe la televizor şi să aleagă joaca în aer liber.
Vă aşteptăm cu mic cu mare in Parcul Circului, unde toţi copiii alături de părinţii lor sunt invitaţi să participe la ateliere interactive de lucru manual, confectionat bratari, face-painting şi jocuri în aer liber. Eveniment sustinut de Fundatia Vodafone Romania.
Despre Chance for Life
Fundaţia Chance for Life este o organizaţie neguvernamentală înfiinţată în anul 2000, a cărei misiune este să dezvolte comunităţile din România, susţinând educaţional, emoţional şi social copiii şi tinerii. Chance for Life îşi propune să formeze spiritului civic al copiilor şi să dezvolte dorinţa şi capacitatea acestora de a se implica în viaţa comunităţilor în care trăiesc. Principalele proiecte, se desfăşoară în Bucureşti, Sulina şi Sibiu.
Contact Chance for Life
Cristina Niculae - Coordonator PR& Fundraising
E-mail: cristina.niculae@chanceforlife.ro
www.chanceforlife.ro

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/fundatiachanceforlife

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 428

Eveniment postat de organizator

cristina niculae

Adaugat in urma cu 2440 zile, 24 Mai. 2013

Adaugat de Chance For Life

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 22

Alte Evenimente din Bucuresti
duminica in familie

Duminica in familie!

Bucuresti, Bucuresti. 2 Feb 2020 - 2 Feb 2020
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 19 Ian 2020 - 31 Ian 2020
curs autocad lt 2019

Curs Autocad LT 2019

Bucuresti, Bucuresti. 19 Ian 2020 - 31 Ian 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 19 Ian 2020 - 31 Ian 2020
  • Ai ceva de zis?

    .