poze leadership academy locul in care copilul tau i i dezvolta abilit

Leadership Academy: locul în care copilul tău își dezvoltă abilit

Bucuresti , Bucuresti. Luni 12 August 2019
Zona Comerciala Baneasa

Categorii: Alte Evenimente

Băneasa Shopping City în colaborare cu AIESEC România oferă cursuri de leadership gratuite pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 10 și 16 ani.

Băneasa Shopping City în colaborare cu AIESEC România oferă cursuri de leadership gratuite pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 10 și 16 ani. Începând cu data de 12 august, timp de patru săptămâni, copiii înscrişi îşi vor dezvolta abilităţile de lider, însă vor învăţa şi să îşi gestioneze eşecurile. Tot aici vor descoperi că empatia şi recunoştinţa nu sunt vorbe goale, ci calităţi care îi vor transforma, pe viitor, în prieteni de nădejde.
Leadership Academy este primul proiect de acest gen din România și vine în completarea sistemului tradițional de învățământ. În cadrul acestor cursuri, copiii vor învăța să își îmbunătățească abilitățile de comunicare în situații de conflict, să își dezvolte gândirea inovatoare, să își dezvolte inteligența emoțională și luarea deciziilor bazate pe o gândire critică, înțelegerea propriilor valori, înțelegerea și practicarea hobby-urilor și a pasiunilor.
“Pentru noi, educația reprezintă perspectiva unui viitor mai bun. Ne dorim ca fiecare tânăr să își conștientizeze rolul în societate și să înțeleagă ce înseamnă implicarea activă în schimbarea acesteia, de aceea îi susținem și le oferim posibilitatea de a beneficia de cursuri extracurriculare. Leadership Academy este locul în care copiii pot învăța într-un mediu internațional, bazându-se mai mult pe practică decât pe teorie. Băneasa Shopping City susține copilul tău să devină liderul generației lui”, a declarat Aura Dinu, Marketing Director Băneasa Shopping City.
Cursurile vor fi susținute de traineri din țări precum Franța, Polonia, Turcia, dar și România. Aceștia au experiență în domeniul educației fiind pregătiți să ofere copiilor sesiuni calitative astfel încât cursanții să îsi atingă potențialul maxim. Cursurile vor fi susținute în limba engleză, însă cei care vor avea nevoie vor fi ajutați de un translator.
„Suntem încântați să colaborăm cu Băneasa Shopping City pentru a desfășura acest proiect, dorindu-ne să aducem zâmbetul pe fața fiecărui participant în parte și să aducem un plus valoare pentru educația din România. Majoritatea proiectelor pe care le avem noi, ca și AIESEC România, au ca scop o educație mult mai calitativă, de aceea vrem să oferim oportunitatea de a participa într-un astfel de proiect tuturor copiilor din România, hotărându-ne să colaborăm și cu alte persoane care își doresc același lucru. Cu siguranță colaborarea cu Băneasa Shopping City o să ne ajute să ajungem la mai mulți copii și, cu ajutorul acestui proiect, să punem bazele unei educații mai bune în România”, a spus Cătălin Cristea, Vicepreședinte PR AIESEC România.
Cursurile se vor desfășura la Bourbon, în Băneasa Shopping City, în fiecare luni și marți din luna august, începând cu data de 12. Workshopul se ține pe 3 grupe, formate pe criterii de vârstă și durează câte 2 ore. Înscrierile se fac pe: https://www.baneasa.ro/leadership-academy.html, iar locurile sunt limitate.
La final, copiii vor putea să se înțeleagă pe ei înșiși, să găsească soluții la probleme complexe, să lucreze unii cu alții și să inițieze acțiuni concrete în diferite situații. Aceștia vor fi evaluați atât la începutul cursurilor, cât și la final, astfel încât să se poată determina cât mai clar evoluția lor. Cursanții vor primi diplome de participare care pot fi folosite în completarea primului lor CV.
Together for Tomorrow. All in the name of education este mesajul sub care stau acțiunile de CSR ale Băneasa Shopping City. Succesul oricărei inițiative îndreptate spre beneficiul comunităților este reprezentat de munca în echipă, de sentimentul de solidaritate creat, dar și de o cât mai largă participare, atât a oamenilor, cât și a brandurilor. Prin campaniile de responsabilitate socială desfășurate, Băneasa Shopping City își dorește să contribuie la construirea unui viitor sustenabil prin susținerea celui mai important factor, cel al educației.

Despre Băneasa Shopping City:
Centrul comercial Băneasa Shopping City este lider pe piața românească de fashion și entertainment, oferind clienților săi un mix unic de branduri, care poate satisface şi cele mai exigente dorințe în materie de shopping, de la cele de renume internațional, la magazine ale designerilor români, precum și o varietate de restaurante rafinate și cafenele. Centrul comercial include și o zonă impresionantă de divertisment, MaxFun, MaxBet și Grand Entertainment, ce cuprinde: Grand Cinema & More, singurul cinematograf din România echipat cu tehnologia revoluționară Dolby Atmos în sala Grand Ultra, care oferă cinefililor săi cele mai înalte standarde video şi audio, la care se adaugă o categorie specială de evenimente culturale (producții proprii de teatru sau transmisiuni live de pe marile scene ale lumii). Aceste caracteristici sunt menite să asigure confortul clienților şi transformă Băneasa Shopping City în destinația exclusivistă de shopping, relaxare și entertainment a României.

Despre AIESEC:
AIESEC este cea mai mare organizație condusă de tineri din lume care crează oportunități pentru tineri de a-și explora și dezvolta potențialul de lider. Cu sedii în peste 125 de țări și teritorii, AIESEC este o organizație non-politică, independentă, non-profit, condusă de studenți și de absolvenții recenți ai instituțiilor de învățământ superior. AIESEC are ca parteneri mai mult de 2600 de universități și peste 8000 de organizații din întreaga lume pentru a facilita experiențele profesionale și de dezvoltare personală pentru tinerii din întreaga lume. Pentru mai multe informații, vizitați: www.aiesec.org.ro
Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 655
denisa

Adaugat in urma cu 1808 zile, 01 Aug. 2019

Adaugat de heist

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 26

Alte Evenimente din Bucuresti
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
concert ed sheeran la bucure ti

Concert Ed Sheeran la București

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 24 August 2024
targul de carte gaudeamus la bucuresti 2024

Targul de carte Gaudeamus la Bucuresti - 2024

Bucuresti, Bucuresti. 16 Oct 2024 - 20 Oct 2024
concert faun la bucuresti

Concert Faun la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 4 Decembrie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .