poze masaj oft si cheile genelor

Masaj OFT si Cheile Genelor

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 21 August 2016 10:00 - Marţi 23 August 2016
Hotelul Capital Plaza, bd. Iancu de Hunedoara 54

Categorii: Alte Evenimente

Sesiuni individuale

”Ai obosit sa tot cauti solutii pentru rezolvarea problemelor tale de sanatate? Ai incercat prea multe terapii, medicamente, ceaiuri etc. si nimic nu a dat cu adevarat rezultate?

Motivul este ca, din punctul meu de vedere, e foarte greu sa descoperim cauza reala a imbolnavirii, iar cele mai multe terapii la ora actuala se concentreaza pe diminuarea sau stoparea simptomelor. Aceasta abordarea insa este, dupa mine, foarte superficiala, deoarece daca nu ajungem la cauza profunda, problema noastra va aparea din nou, mai devreme sau mai tarziu...

Sunt atat de pasionat de OFT pentru ca este rezultatul unei experiente de peste 30 de ani, timp in care am urmarit perfectionarea metodei studiind procesul de vindecare a mii si mii de persoane.

Cred cu tarie ca OFT este terapia secolului 21 intrucat ea atinge cu adevarat cauza problemelor tale si, ca sa fiu sincer, nici macar nu o pot numi terapie - este mai degraba un proces de vindecare profund si, drept urmare, reprezinta o cale spre evolutia ta spirituala, atat de necesara in timpurile noastre.

Fii bland cu tine si acorda-ti inca o sansa! Te asigur ca nu vei regreta alegerea facuta.” (Andrew Fretwell)

Va invitam sa luati contact cu o metoda terapeutica revolutionara - Original Feeling Touch (Atingerea originara) - al carei creator va fi in Bucuresti intre 21 si 23 august. Andrew Fretwell este instructor senior in sistemul Universal Tao al maestrului Mantak Chia si are peste 25 de ani de experienta in qi gong, alchimia interna taoista si Chi Nei Tsang, masaj terapeutic abdominal, pe baza caruia a luat fiinta OFT.

Din punct de vedere practic, OFT consta din doua parti: Prima parte implica relaxarea profunda a sistemului nervos. In acest scop, se aplica OFT de-a lungul coloanei vertebrale si pe glandele suprarenale. Aceasta relaxare constituie de fapt esenta procesului OFT, deoarece ne ajuta sa ne simtim in siguranta si sa ne deschidem.

A doua parte a procesului consta in conectarea cu sentimentele profunde din abdomen, prin atingeri blande in zona ombilicului, ficatului, intestinului gros si intestinului subtire, ceea ce permite constientizarea si eliberarea vechilor traume emotionale.

Sesiunile vor avea loc la hotelul Capital Plaza, bd. Iancu de Hunedoara nr. 54.

Detalii si programari la andreea_lutic@yahoo.com, 0724 275 957.

De asemenea, Andrew ofera consultatii in sistemul Cheile Genelor (www.genekeys.com). Cheile Genelor sunt inspirate din intelepciunea straveche a I Ching-ului, Cartea Schimbarilor, scrisa de chinezi in urma cu peste 5000 de ani, precum si din sistemul Human Design, la care se adauga invataturi din cele mai importante sisteme de credinte ale lumii, precum si noile descoperiri din domeniul geneticii si fizicii cuantice.

Cele 64 de chei au menirea de a trezi potentialul ascuns din ADN-ul nostru. Prin contemplarea unei secvente de patru chei specifice fiecaruia dintre noi, calculate in functie de data nasterii, numita secventa de Activare, devenim constienti de ”umbrele” noastre, de tiparele care ne limiteaza, si descoperim care sunt darurile noastre esentiale. Apoi putem trece la explorarea altor aspecte majore ale vietii noastre: Secventa Venus se refera la vindecarea emotionala si relatiile cu ceilalti, iar Secventa Perla ne arata cum sa ne punem darurile in slujba comunitatii pentru a atinge prosperitatea pe toate planurile.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1090
Cuvinte cheie: Bucuresti
andreea lutic

Adaugat in urma cu 2824 zile, 18 Aug. 2016

Adaugat de Rosemarie

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 72

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .