poze open day liceul international ioanid

Open Day @ Liceul International IOANID

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 30 Martie 2021 13:00 - Marţi 30 Martie 2021

Categorii: Alte Evenimente

Ziua Portilor Deschise la Liceul International IOANID

Ești elev de clasa a VIII-a și ești curios cum se susțin orele într-un liceu privat, cu un sistem internațional? În această primăvară, Liceul Internațional IOANID își deschide porțile tuturor elevilor de clasa a VIII-a care sunt interesați de un program de școlarizare modern, în cadrul unui eveniment de tip OPEN DAY.

În cadrul acestuia, ei vor avea șansa să ne cunoască echipa de profesori și să se familiarizeze cu un sistem educațional centrat pe nevoile reale ale adolescentului de astăzi, cu experiențe de învățare care să atragă elevii.

Cursurile la care vă puteți înscrie vor avea loc în data de 30 martie, iar programul zilei se va susține între 13:00 și 17:00, materiile studiate fiind atât din curriculumul românesc, cât și din sistemul internațional Cambridge. Astfel, elevii vor participa la activități precum: Ice Breaker Class (dezvoltare personală), Creative Storytelling, MathaMagic s.a.

Înscrierea la acest eveniment privat se face doar prin completarea formularului următor: https://ioanid.com/open-day. Liceul Internațional IOANID organizează deja examene de admitere la cele trei clase a IX-a care vor debuta începând cu anul școlar 2021-2022, având specializările: Filologie, Științe ale Naturii și Profil internațional Cambridge.

Despre Liceul Internațional Ioanid

Ciclul liceal al instituției de învățământ IOANID este autorizat de Ministerul Educației și Cercetării.
Ne dorim să dăm startul unei instituții liceale în cadrul căreia abordarea educațională să fie una diferită, centrată pe nevoile reale ale adolescentului de astăzi.

Echipa noastră înțelege faptul că liceenii nu răspund pe măsură așteptărilor noastre la pasivitatea care caracterizează în acest moment procesul de predare, motiv pentru care obiectivul nostru principal îl reprezintă crearea unor experiențe de învățare care să atragă elevii. Predarea va fi una de tip interactiv, expunând participanții la experiențe de învățare, ateliere practice, fără a-i supune la clasicele fișe de lucru repetitive. Fiecare spațiu de studiu se transformă într-un laborator care va conduce elevii în mijlocul materiei predate prin intermediul tehnologiei: proiectoare, table interactive, mobilier modular și materiale de lucru cât mai practice.

Mai multe detalii: https://ioanid.com/open-day

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 335
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

diana rosoiu

Adaugat in urma cu 1191 zile, 17 Mar. 2021

Adaugat de diana.rosoiu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
festival nostalgia 2024

Festival Nostalgia 2024

Bucuresti, Bucuresti. 28 Iun 2024 - 30 Iun 2024
concert ed sheeran la bucure ti

Concert Ed Sheeran la București

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 24 August 2024
saga festival 2024

SAGA Festival 2024

Bucuresti, Bucuresti. 5 Iul 2024 - 7 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .