poze outrospection atelier alandala

Outrospection... Atelier@Alandala

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 9 Mai 2015 13:30 - Sâmbătă 9 Mai 2015
Str Aurel Vlaicu nr 70 ( BD Dacia / Institutul Francez)

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 0/10

Outrospection este un Atelier de Dezvoltare Personală în grup în care îmi propun să ofer participanţilor o experienţă personală prin intermediul căreia să poată explora cum sunt ei atunci când sunt împreună cu ceilalţi.

„ E înfricoşător să te schimbi. Dar te vei schimba dacă o faci la un nivel interpersonal. Cu cineva cu tine alături, care te îndrăgeşte, te respectă şi se bucură când îţi vede faţa. E mai uşor aşa...e mai uşor! ” ( Joseph Zinker)

Alandala Cafe te invită Sâmbătă, 9 mai de la ora 13:30 la un atelier de dezvoltare personală.

Nr. Participanţi: 10 / Participare: 30 de lei
ÎNSCRIERI: alandala.cafe@gmail.com

Outrospection este un Atelier de Dezvoltare Personală în grup în care îmi propun să ofer participanţilor o experienţă personală prin intermediul căreia să poată explora cum sunt ei atunci când sunt împreună cu ceilalţi.

Outrospecţia (concept opus Introspecţiei) se referă la ideea de a păşi în afara graniţelor noastre personale şi de a descoperi cine suntem şi cum suntem dintr-un punct de vedere subiectiv dar în acelaşi timp în contextul relaţiilor şi conexiunilor pe care le avem cu ceilalţi şi cu lumea în care trăim.

A ieşi în afară poate însemna: a avea curajul de a încerca, a trăi experienţe noi, a părăsi temporar zona de confort, a descoperi noi aspecte ale propriei personalităţi, a cunoaşte noi oameni, a descoperi alte concepţii şi stiluri de viaţă, a descoperi locuri noi, a descoperi activităţi noi , şi multe altele.CE VOM FACE:

Atelierul va avea mai multe etape:

- O primă etapă introductivă, în care vom începe să ne cunoaştem.

- O parte de mijloc, în care vom lucra efectiv asupra temelor propuse. Această parte reprezintă nucleul acestui atelier.

- Încheierea, un spaţiu rezervat pentru concluzii.

Acest parcurs are rolul de a aduce mai multă claritate în ceea ce priveşte modul în care înţelegem lumea ( atât lumea noastră interioară, subiectivă cât şi relaţiile cu ceilalţi şi cu mediul înconjurător).

Capacitatea noastră de ajustare presupune abilităţi precum: flexibilitate, mobilitate, un bun nivel de conştiinţă, imaginaţie şi creativitate. Implică, de asemenea, atitudinea cu care abordăm situaţiile (mai uşoare sau mai dificile) din viaţa noastră.

Astfel, este important modul în care participăm şi suntem implicaţi în cadrul vieţii sociale. Ceea ce facem ne reprezintă şi este o expresie a stilului nostru personal. O particularitate anume a atelierelor de dezvoltare peronală in cadru de grup este atenţia îndreptată către stilul personal al fiecărei persoane. Acest mod de lucru are rolul de a ne ajuta să descoperim abilităţile, talentele cât şi limitele şi blocaje actuale.

Cu ajutorul curajului de a încerca şi fără frica de a greşi, veţi descoperi că abilităţile personale sunt doar o formă de exerciţiu, veţi putea să priviţi cu mai multă înţelegere modul în care trăiţi şi veţi descoperi că relaţia cu ceilalţi este un dialog constant, un schimb şi un mod inventiv şi distractiv de a crea ceva împreună.

CUM VOM FACE:

În cadrul acestui atelier maniera de lucru este în acord cu principiile Învăţării Active. Învăţarea decurge din experienţă şi prin intermediul experimentării.

COORDONATOR DE GRUP:

Vioreanu Florin - Psihoterapeut Gestalt, membru în Societatea de Gestalt Terapie din România. Absolvent al Facultăţii de Psihologie din cadrul Universităţii Hyperion, cu o experinţă de 5 ani în domeniul psihologiei şi cu interese orientate către aria culturală, concretizate printr- o colaborare de 2 ani cu un teatru din Bucureşti şi traduceri din domeniul Psihologiei Dezvoltării.


- Data: sâmbătă, 9 mai 2015

- Începem la ora 13:30 şi încheiem la ora 16:30
- Nr. Participanţi: 10
- Participare: 30 de lei

ÎNSCRIERI: alandala.cafe@gmail.com

Vă aşteptăm cu drag!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1428536097447745/

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1402
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

alandala

Adaugat in urma cu 3297 zile, 16 Apr. 2015

Adaugat de Alandala

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 61

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .