poze p3 castiga premiul tranzactia anului in domeniul industrial in

P3 castiga premiul „Tranzactia anului in domeniul industrial ” in

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 21 Decembrie 2016 15:00 - Miercuri 21 Decembrie 2016
Str. Sfantul Elefterie, nr. 18

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 0/500000

P3, investitor specializat, dezvoltator si manager de proprietati pan-europenede logistica, a castigat prestigiosul premiu pentru „Tranzactia anului in domeniul industrial”,in cadrul celei de-a noua editii a Galei Premiilor CIJ, care a avut loc pe data de 8 decembrie a.c. P3 a primit aceasta distinctie ca urmare a incheierii contractului prin care Carrefour, cel mai mare retailer din Europa, si-a extins cu 30.000 m2 spatiul inchiriat in P3 Bucharest, cel mai mare parc logistic din Romania.

P3 a avut doua nominalizari pentru acest premiu: una pentru inchirierea a 14.800 m2 catre Altex, unul dintre cei mai mari retaileri de produse electronice, electrocasnice, IT&C si multimedia din Romania,si a doua pentru tranzactia castigatoare, cei 30.000 m2inchiriati de Carrefour.

Contractul castigator a fost inceput in 2015 printr-o pre-inchiriere semnata cu Carrefour, ca parte a unui acord care prevedea realizarea de catre retailer a unui hub logistic de 81.000 m²in P3 Bucharest. Noul complex Carrefour include un depozit existent si un spatiu Build-to-Suit (BTS) frigorific, de 15.000 m².

Aceasta a fost prima dezvoltare de tip BTS realizata de P3 in Romania de la achizitia P3 Bucharest, la inceputul lui 2015. Lucrarile de constructie au inceput in octombrie 2015 si au fost finalizate in august 2016.

P3 a colaborat indeaproape cu Carrefour si a analizat diferite solutii tehnologice moderne, inclusiv iluminarea cu LED, management-ul alimentarii cu apa, izolarea eficienta energetic (etansare in depozitul frigorific)si un sistem complet de management al cladirilor pentru a reduce costurile operationale si impactul negativ asupra mediului inconjurator. Spatiula fost proiectat special pentru a se adapta nevoilor de modificare ale Carrefour, inclusiv in sensul de a putea fi extins.

“Suntem onorati sa primim acest premiu! Este o realizare importantasi o recunoastere a eforturilor noastre continue de a le oferi clientilor nostri cladiri de inalta calitate, construite dupa standarde de generatie viitoare, menite sa respecte criteriile stricte de mediu impuse la nivel europeansi sa eficientizeze costurile operationale. Nu exista nicio satisfactie mai mare pentru noi decat sa vedem cum solutiile noastre integrate si excelentele servicii de client ajuta la cresterea afacerilor chiriasilor nostri”, a declarat Blake Horsley, Country Head al P3 Romania.

Gala Premiilor CIJ Romania 2016 a fost organizata de CIJ, cea mai importanta publicatie de real estate din Europa Centralasi de Sud-Est, si este cel mai longeviv eveniment de decernare de premii pentru industria imobiliara din Romania. La editia din 2016 au participat aproximativ 350 de CEO, directori si profesionisti din cadrul celor mai importante companii de pe piata autohtona de profil.

P3 detine, in prezent, 305.000 m2in 11 cladiri in parcul logistic P3 Bucharest.Acesta este pozitionat strategic, la doar 13 kilometri de centrul Bucurestiului si in imediata apropiere a soselei de centura, ceea ce permiteaccesul facil catre cele sase sectoare ale capitalei, catre Aeroportul International Henri Coanda, situat la 22 km distanta, si catre autostrada A2. P3 a finalizat recent constructia a trei noi cladiri in P3 Bucharest Park si are in plan continuarea extinderii atat in parcul din capitala, cat si in zonele de centru si de vest ale Romaniei.

###

P3 este proprietar, dezvoltator si manager specializat in proprietati logistice. Baza de active a P3 la nivel european cuprinde 163 de depozite construite la cele mai inalte standarde, cu o varsta medie de 8,4 ani, totalizand 3,3 milioane de metri patrati in nouatari,si un portofoliu de terenuri cu avize de urbanism care permit dezvoltarea a peste 1,4 milioane de metri patrati de spatii logistice.

In Romania, P3 detine cel mai mare parc logistic din tara, P3 Bucharest, achizitionat de la CA Immobilien Anlagen AG la inceputul anului 2015, ce cuprinde in prezent 11 depozite cu o suprafata totala de 305.000 de metri patrati.

P3 este un investitor pe termen lung, care achizitioneazasi dezvolta proprietati la cele mai inalte standarde de calitate, pe care le adauga portfoliului sau in continua dezvoltare. P3 nu a vandut niciodata o cladire din portofoliul sau.

Misiunea P3 este sa ofere chiriasilor sai o experienta de prima clasa prin proprietati logistice de inalta calitate pozitionate in locatii logistice cheie. P3 dezvolta proiecte durabile si ecologice la cele mai inalte standarde internationale.

Pe data de 7 noiembrie 2016, GIC, fondul suveran al statului Singapore, a semnat un accord definitiv pentru achizitionarea P3 de la TPG Real Estate si partenerul sau Ivanhoé Cambridge.Tranzactia face obiectul aprobarilor organismelor de reglementare si se asteapta sa fie incheiata pana la sfarsitul anului 2016.

Mai multe detalii: http://www.p3parks.com/en/contact/romania

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 425
zapodeanu mihai

Adaugat in urma cu 1491 zile, 21 Dec. 2016

Adaugat de united

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 93

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
  • Ai ceva de zis?

    .