poze promenada i i doneaza aniversarea de 5 ani

Promenada își donează aniversarea de 5 ani

Bucuresti , Bucuresti. Joi 18 Octombrie 2018 10:00 - Miercuri 31 Octombrie 2018

Categorii: Alte Evenimente

Promenada își donează aniversarea de 5 ani

• Promenada este primul mall care își donează ziua de naștere pentru o cauză socială
• Pentru fiecare 1000 de lei cheltuiți, Promenada donează 5 euro către Fundația “HOSPICE Casa Speranței”
• În perioada 16 -31 octombrie, Promenada te așteaptă cu surprize, program prelungit până la ora 00:00 și extra-reduceri

17 octombrie 2018, București – Promenada sărbătorește miercuri, 17 octombrie, 5 ani de la deschidere, pe care îi serbează prin donarea propriei aniversări către Fundația HOSPICE Casa Speranței, prin campania Shopping is caring!
„Sub egida de 5 ani, Promenada te ajută să îți alegi cele mai inspirate cadouri, acum e rândul nostru să dăruim speranță”, Promenada este primul mall care își donează ziua de naștere unei cauze sociale. În perioada 16-31 octombrie, pentru fiecare client care va face cumpărături de 1000 de lei, Promenada va dona 5 euro către Fundația “HOSPICE Casa Speranței”.

„Am ales să ne donăm ziua de naștere pentru că ne dorim să creștem gradul de conștientizare și responsabilizare socială a persoanelor care vizitează centrul comercial Promenada, față de cauza socială a Fundației „HOSPICE Casa Speranței”, în vederea strângerii de fonduri necesare asigurării continuităţii serviciilor gratuite de îngrijiri paliative. Clienții Promenada au demonstrat de-a lungul celor 5 ani de zile că sunt sensibili la subiecte precum cauze umanitare, educație și au capacitatea de mobilizare pentru a veni în sprijinul celor care au nevoie”, a declarat Ana-Maria Leca, Center Manager Promenada.

Fundația „HOSPICE Casa Speranței” oferă copiilor și adulților diagnosticați cu boli incurabile internare în unități cu paturi, vizite la domiciliu, asistență socială, consiliere psihologică, recuperare prin kinetoterapie și activități cu personal specializat în centrele de zi. Prin aceste servicii se dorește îmbunătățirea calității vieții pacienților și familiilor acestora, oferire de suport medical pentru pacient, sprijin social și consiliere psiho-emoțională și spirituală pentru pacient și aparținători. În cei 26 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 26.000 de copii și adulți cu boli incurabile. Ei și familiile lor au primit sprijin atunci când au avut nevoie și au aflat cum își pot păstra demnitatea în fața bolii.

Campania „Shopping is caring!” se va desfășura în perioada 16-31 octombrie 2018. Persoanele care cumulează cumpărături de minimum 1000 de lei, într-o singură zi, sunt îndemnați să prezinte bonurile la Info Point, unde se va valida înregistrarea, iar Promenada va realiza donația la finalul campaniei. În plus, pe durata campaniei, Promenada îi așteaptă pe vizitatori cu numeroase surprize, program prelungit de cumpărături până la ora 00:00 și extra-reduceri în magazine.

Mai multe informații sunt disponibile la Info Point în Promenada sau pe site-ul www.promenada.ro și pe pagina de Facebook a centrului comercial.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1266
Cuvinte cheie: Bucuresti
cristina fit

Adaugat in urma cu 1988 zile, 18 Oct. 2018

Adaugat de evenimente123

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .