poze self transformer cea mai mare lec ie de nutri ie

Self Transformer – cea mai mare lecție de nutriție!

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 27 Ianuarie 2018 17:00 - Duminică 28 Ianuarie 2018
Bulevardul Liviu Rebreanu, nr 4, sector 3,

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 100/1000

An nou, surprize și provocări noi! În ianuarie, ParkLake Shopping Center lansează campania ,,Winter Sales”, marcând astfel startul sezonului de reduceri ce se va desfășura în perioada 15 ianuarie – 15 februarie 2018.

Timp de o lună, centrul comercial îi va întâmpina pe bucureșteni cu oferte surprinzătoare și reduceri de până la 70%. În plus, a doua jumătate a lunii va fi marcată de două evenimente inedite, evenimente care dau tonul unui stil de viață mai activ, mai sănătos, mai natural.

Pe data de 27 ianuarie, începând cu ora 17:00, vizitatorii centrului comercial ParkLake vor putea afla mai multe lucruri despre ce înseamnă, de fapt, o alimentație sănătoasă. Evenimentul, destinat educării publicului larg cu privire la nutriție va fi prezentat de Cristian Margarit și Narcis Cernea – doi nutriționiști de renume, dar și de binecunoscutul Florin Uceanu – multiplu campion național și balcanic la fitness și culturism. Seara se deschide cu un recital de tobe energizant susținut de trupa "SuperChill” și continuă cu un concurs pe tema nutriției.

Participanții trebuie să treacă de cele trei probe pregătite în baza a trei teme educaționale despre alegerea și combinarea sănătoasă a alimentelor. În plus, momentul de intensitate maximă al serii va fi reprezentat de încercarea organizatorilor, împreună cu publicul din centrul comercial, de a doborî un Record Mondial: "Cel mai mare grup de oameni care mănâncă simultan câte un măr”. Toți participanții la acest moment vor primi câte o medalie de recordman mondial. Înscrierile la eveniment se fac pe www.selftransformer.ro.

Evenimentul va avea loc la parterul centrului comercial ParkLake, în zona main square. Participarea este gratuită, iar distracția... garantată! Detalii despre evenimentele ParkLake găsiți pe www.parklake.ro și pe pagina de Facebook ParkLake Shopping Center.

Mai multe detalii: http://www.parklake.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 762
ioana marin

Adaugat in urma cu 2280 zile, 22 Ian. 2018

Adaugat de ioana marin

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 117

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .