poze supereroii reciclarii lupta pentru o lume mai curata

SuperEroii reciclarii lupta pentru o lume mai curata!

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 3 Iunie 2017 14:00 - Duminică 4 Iunie 2017
Calea Vacaresti 391, Bucuresti 040055

Categorii: Alte Evenimente

In weekendul 3-4 iunie, cei mici sunt invitati in Sun Plaza pentru a sarbatori Ziua Internationala a Mediului si pentru a contribui la salvarea planetei!

Timp de doua zile, intre orele 14:00 si 18:00, Centrul Comercial Sun Plaza va organiza ateliere creative, prin care ii invaţa pe copii cum sa protejeze mediul şi sa transforme materialele reciclate in obiecte utile.

“Saptamana distractiilor dedicata Zilei Copilului se incheie cu un eveniment special, educativ, prin care dorim sa cultivam responsabilitatea sociala si spiritul ecologic la nivelul copiilor si al intregii familii. Asteptam asadar cat mai multi SuperEroi sa se alature cauzei noastre si sa deprinda noi abilitati supranaturale de reciclare!”, adauga reprezentantii Sun Plaza.

Sambata si duminica, timp de patru ore, copiii vor intra intr-un spatiu magic, in care au puterea de a transforma materialele aruncate, vechi si uitate, in obiecte haioase sau cadouri de suflet pentru cei dragi. Biletul de intrare la ateliere este 1 kilogram de hartie sau 5 sticle de plastic, pentru reciclat.
Apoi, sub indrumarea si cu ajutorul unor traineri dibaci, SuperEroii vor invaţa cum sa aduca la viata materialele ce pot fi reciclate, transformandu-le in jucarii, penare si decoratiuni precum rame foto, flori sau peisaje din hartie şi vor descoperi ca sta in puterea lor sa salveze planeta.

Cei mici vor invata astfel, prin joc si distractie, cat de important este sa foloseasca eficient resursele epuizabile ale Pamantului, sa economiseasca si sa recicleze. In plus, toti vizitatorii centrului comercial vor putea afla din panourile de informare situate in zona expo diverse modalitati de a recicla si de a contribui la protejarea mediului inconjurator.

Toti participantii la activitati pot imortaliza momentul in spatiul foto al SuperEroilor, de unde vor pleca acasa cu o amintire de neuitat si o lectie de educatie ecologica.

Partenerul principal al evenimentului este Asociatia Planeta Verde, un ONG dedicat actiunilor de protejare a mediului inconjurator.

Ziua Internationala a Mediului este sarbatorita la nivel mondial pe 5 iunie, iar evenimentul Sun Plaza are rolul de a trage un semnal de alarma cu privire la degradarea planetei.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/448269312179226/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 740
raluca mihaila

Adaugat in urma cu 2389 zile, 26 Mai. 2017

Adaugat de Sun Plaza

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
curs on line 2024 urbanism si amenajarea teritoriului

CURS ON-LINE 2024 URBANISM SI AMENAJAREA TERITORIULUI

Bucuresti, Bucuresti. 15 Ian 2024 - 19 Ian 2024
curs online live dezvoltare personala parcurgere drumului

CURS ONLINE LIVE DEZVOLTARE PERSONALA ”PARCURGERE DRUMULUI ...

Bucuresti, Bucuresti. 11 Dec 2023 - 18 Dec 2023
cursuri on line functionari publici 2024

CURSURI ON-LINE FUNCTIONARI PUBLICI 2024

Bucuresti, Bucuresti. 8 Ian 2024 - 12 Ian 2024
curs editare video capcut

Curs editare video CapCut

Bucuresti, Bucuresti. 7 Dec 2023 - 21 Dec 2023
  • Ai ceva de zis?

    .