poze surprize de pa te pentru clien ii baneasa shopping city voucher

Surprize de Paște pentru clienții Băneasa Shopping City – voucher

Bucuresti , Bucuresti. Joi 18 Aprilie 2019 08:00
Strada Bucuresti - Ploiesti, 42D

Categorii: Alte Evenimente

În perioada 18 aprilie – 5 mai, primii 500 de clienți care fac cumpărături în valoare de minimum 600 lei în magazinele de fashion din Băneasa Shopping City vor primi garantat un voucher de 300 lei, valabil pentru achiziționarea de accesorii.

Campania are ca scop recompensarea clienților centrului comercial, care vor avea ocazia să-și realizeze ținute complete și stylish cu ajutorul accesoriilor.

„În mod tradițional, Paștele este perioada în care majoritatea oamenilor își reînnoiesc garderoba, astfel că cei care își vor cumpăra haine din Băneasa Shopping City, vor avea parte de o surpriză care să îi ajute să ducă shoppingul la un alt nivel. Am abordat această tradiție într-o manieră fashion și am decis să oferim vouchere de 300 de lei special pentru accesorizarea ținutei”, a declarat Aura Dinu, Marketing Director Băneasa Shopping City.

Mecanismul campaniei este unul simplu: primii 500 de clienți care achiziționează haine în valoare de minimum 600 de lei, în Băneasa Shopping City, primesc un voucher de 300 de lei pe care îl pot folosi în magazinele de încălțăminte și accesorii (genți, ochelari, curele, butoni etc.). Pentru a intra în posesia voucherului, clienții trebuie să meargă la info desk-ul din incinta mall-ului cu bonul valoric. Un client poate participa o singură dată la campanie. De asemenea, acesta nu poate primi mai multe vouchere, indiferent dacă valoarea bonului de la o singură sesiune de cumpărături este mai mare de 600 lei. Valoarea totală a cadourilor este de 150.000 lei.

Ținutele pot fi achiziționate din peste 90 de magazine din segmentul fashion, iar outfit-urile se pot completa cu accesorii din 44 de magazine. Lista acestora este disponibilă aici.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 504

Eveniment postat de organizator

denisa

Adaugat in urma cu 1321 zile, 17 Apr. 2019

Adaugat de heist

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 26

Alte Evenimente din Bucuresti
evenin jazz

Evenin` Jazz

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 23 Iulie 2023
coaching pentru traineri

Coaching pentru traineri

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 16 Decembrie 2022
atelier de ziua romaniei pictura tradi ionala pe lemn la sediu

ATELIER DE ZIUA ROMÂNIEI: PICTURĂ TRADIȚIONALĂ PE LEMN – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 2 Decembrie 2022
curs de pictura in culori acrilice la sediu

CURS DE PICTURĂ ÎN CULORI ACRILICE – LA SEDIU

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 30 Noiembrie 2022
  • Ai ceva de zis?

    .