poze the perfect gentleman

The Perfect Gentleman

Bucuresti , Bucuresti. Luni 29 Noiembrie 2010 19:30
Stelea Spataru 21

Categorii: Alte Evenimente

The Perfect Gentleman este o serie de evenimente de networking dedicate domnilor din mediul de afaceri (atat romani cat si straini) ce isi propune sa imbine discutiile despre costumul barbatesc si eleganta clasica masculina cu placerea unor discutii informale de afaceri.

Evenimentul va debuta luni 29 noiembrie 2010, incepand cu ora 19:30 la Bucharest Hubb (Stelea Spataru 21) intr-o atmosfera boiereasca, cocheta, de club englezesc.

In cadrul evenimentului se vor face scurte prezentari despre istoria costumului barbatesc si cele mai noi tendinte urmand ca apoi, in cadrul sesiunii de networking, croitorii TUDOR PERSONAL TAILOR sa dea sfaturi personalizate fiecarui domn.

Evenimentul este gratuit si este dedicat domnilor din mediul de afaceri care poarta costum. Fie ca activeaza pe pozitii de upper & midlle management in companii multinationale sau lucreaza in vanzari sau front-office, domnii din mediul de afaceri sunt invitati sa cunoasca cele mai noi tendinte ale costumului business. De multe asociat cu anumite categorii profesionale precum avocati, consultanti, auditori, bankeri etc, costumul business contureaza intotdeauna stilul personal al fiecarui domn avand o contributie importanta in dezvoltarea imaginii personale (self-branding).

Asteptam expresia dvs de interes la marketing@tudor-tailor.com , tel: 0724 377 273.

Un gentleman este in primul rand un domn atent la imaginea lui. Atent la ceea ce este si ceea ce transmite. Traim intr-o lume standardizata si globalizata, dominata de tirania produselor de serie. Noi cei de la Tudor Tailor credem ca fiecare domn este unic. Si credem ca fiecare costum trebuie sa fie individualizat si mai ales dedicat. Domnii interesati pot discuta cu croitorii nostri care le pot da sugestii despre adaptarea costumului la corpul fiecaruia, la varsta precum si la domeniul in care fiecare domn activeaza (Marius Dan, Managing Partner TUDOR-TAILOR).


Despre TUDOR TAILOR

Tudor Tailor ofera domnilor din Romania costume pe comanda made to measure folosind numai tesaturi certificate italiene de inalta calitate. Costumele Tudor sunt pozitionate in gama premium fiind in acelasi timp accesibile comunitatii de afaceri din Romania.

In mod inedit, TUDOR TAILOR implementeaza in Romania un concept inovator: MEASURE & GO. Drumul la croitor nu mai este necesar. Deoarece croitorul Tudor vine acum la sediul / domiciliul fiecarui client. Se realizeaza consultanta personalizata, se iau masurile, se prezinta optiunile de material si apoi, cand costumul este gata va fi trimis la adresa specificata numai bun pentru purtare. In maxim 2 saptamani. Fara deplasari sau probe suplimentare.

Mai multe detalii: http://www.comunicatemedia.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 796
george

Adaugat in urma cu 4839 zile, 24 Nov. 2010

Adaugat de georgepopa

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3474

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .