poze tudor giurgiu i oana giurgiu mentori in incubator

Tudor Giurgiu și Oana Giurgiu, mentori în incubator

Bucuresti , Bucuresti. Luni 18 Ianuarie 2016 18:00 - Luni 18 Ianuarie 2016
Str Traian 107

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 10/70

Tudor Giurgiu și Oana Giurgiu, mentori în incubator

Ce ?
Ne place să vedem filme românești, nu-i așa?! Reflectă o realitate pe care noi o înțelegem și o trăim. Dar și mai tare ne place când filmele românești ajung dincolo de hotare. Să vadă și alții poveștile noastre, să ne bucurăm că și altora le plac poveștile noastre.

Tudor Giurgiu și Oana Giurgiu fac parte dintre cei care au făcut posibil acest lucru. Lumea asta a filmului e tare interesantă pentru că unii fără alții n-ar face nimic.

Ăsta e motivul pentru care i-am chemat pe Oana și pe Tudor Giurgiu împreună. Sunt o ECHIPĂ și au o echipă în spate. Cum funcționează tot mecanismul? De ce funcționează? De câtă energie are nevoie? De unde vine energia? Cum funcționează relația între regizor și producător?

TIFF este unul din cele mai frumoase evenimente culturale. Clujul se schimbă complet în perioada festivalului, o armată de oameni și tineri entuziaști își pun toată energia pentru ca totul să fie frumos! Bucureștenii merg la Cluj doar pentru TIFF! Și se îndrăgostesc de Cluj, așa cum e el în perioada festivalului. Ce să mai spunem despre cineaști și cinefili?!

Și totuși... cum se face un film?

Vă amintiți de Marele jaf comunist, de Legături Bolnăvicioase, de Caravana cinematografică, de Undeva la Palilula, Despre Oameni și melci, Afacerea Tănase, America, venim!, Aliyah Dada și, mai recent, De ce eu? Au un punct comun. Realități și situații pe care le-am trait sau le trăim. Cât și ce din personalitatea lor se refelectă în ceea ce au făcut posibil?

Hai să bem un ceai împreună cu ei, să-i cunoaștem altfel și să povestim și despre lucrurile despre care nu știam că le fac pentru că nu apar pe marile ecrane. Pentru că sunt atât de muuuulte!

Tudor și Oana Giurgiu sau Oana și Tudor Giurgiu? E fix același lucru. Pentru că ÎMPREUNĂ au lansat filme românești care au ajuns proiecții internaționale de succes, au adus TIFF-ul drept în inima Ardealului, iar acum poposesc în mansarda incubator107. Ca să ne spună povestea lor de viață: film, regie, producție, nopți nedormite și nu numai. Iar noi, curioși, îi întrebăm tot ce am vrut să aflăm atunci când le-am urmărit filmele sau cțnd am fost la Festivalul Internațional de Film Transilvania.

Cu cine?
Cu Oana și Tudor Giurgiu.
Tudor Giurgiu este producător și director de film, cunoscut pentru Legături bolnăvicioase (2006), Despre Oameni și Melci (2012) și De ce eu? (2015). Este fondatorul și directorul “Festivalului International de Film Transilvania (TIFF)” – primul festival internațional de film de lung metraj din Romania. A câștigat premiul 'Matei Brâncoveanu' al Fundației Alexandrion în decembrie 2015. Regizor a unor reclame și videoclipuri, Tudor a lucrat cu cele mai importante agenții de publicitate și formații din România. Și-a creat propria companie independentă de producție de film: Librafilm.

Oana Girurgiu este producătoare de emisiuni tv, producător, coproducător și regizor de filme. Printre cele mai importante proiecții ale sale se numără Aliyah DaDa, (2015) și Me sem baxtalo? (2008). Oana este director executiv în cadrul TIFF.

Când?
Luni@incubator107 , 18 Ianuarie de la 19:00 la 21:00
Unde?

Atelierul se ţine în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu ştii deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici http://bucuresti.incubator107.com/workshops/1354 înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.

Nu vă panicați! incubator107 nu vă trădează, ci devine cetățean model.
Donația de 30 lei va fi obligatorie, dar ai 3 excepții de la regulă. Ești rebel, dar rebel legal.

1. COMBINATORUL: n-ai bani. Vino cu 2 prieteni care plătesc și te-ai scos!
2. VIZIONARUL: plătești toate întâlnirile unui atelier, dai cu 15% mai puțin.
3. PRÂSLEA: ești student sau elev, dai 20 lei.
3. OAMENII MEI: vii cu gașcă de minim 5 incubatoriști,dați fiecare 25 lei.

Mai multe detalii: http://bucuresti.incubator107.com/workshops/1354

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 926
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

incubator107

Adaugat in urma cu 3019 zile, 13 Ian. 2016

Adaugat de incubator107

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 33

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .