poze workshop casa ta iubirea si feng shui in 2014 joi 10 apr

Workshop "Casa ta, iubirea si feng shui in 2014"- Joi, 10 Apr

Bucuresti , Bucuresti. Joi 10 Aprilie 2014 19:30 - Joi 10 Aprilie 2014
Eurohotels International,Bld. Maresal Averescu, nr. 32-34, sector 1

Categorii: Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 16/30

Diana Roman, specialist international feng shui si Cei patru stalpi ai destinului, fost invitata sa fie gazda catorva evenimente Date4Fun , in cadrul carora va sustine ateliere de feng shui, astrologie chineza si Coloanele destinului. In cadrul workshop-ului veti putea afla informatii despre: - Tipuri de noroc, norocul in relatii - Cum influenteaza spatiul si timpul norocul de a avea o viata personala si sentimentala implinita - Influente anuale 2014: cele noua stele zburatoare - Steaua victoriei si succesului - Steaua bolilor si a singuratatii - Steaua certurilor si conflictelor - Steaua creativitatii, sexului si flirturilor - Introducere in astrologia chineza - Zodia Sobolan 2014 - Zodia Bivol 2014 - Zodia Dragon 2014.

Despre gazda noastra....
Diana este inginer constructor si a studiat feng shui in strainatate cu cativa dintre cei mai mare maestri din lume: Raymond Lo din Hong Kong, Kartar Diamond din Statele Unite si cu doi discipoli apropiati ai celebrei Lillian Too din Malaezia. In prezent este specialist feng shui la Feng Shui Studio – Bucuresti.

Activeaza de 8 ani in acest domeniu plin de mister si provocare, oferind sfaturi valoroase legate de contructia unei case noi, de house hunting sau de echilibrarea feng shui a caselor deja locuite. Nenumarati clienti ai Dianei au reusit sa-si imbunatateasca viata sentimentala si pe cea financiara aplicand recomandarile feng shui.

Analiza stalpilor destinului poate descifra codul destinului si oferi o explicatie clara asupra aspectelor vietii: cati ani va dura norocul financiar actual, de ce sunt singura, de ce am o anumita problema, care este momentul in care am sanse sa intalnesc pe cineva potrivit, care va fi starea sanatatii mele peste cativa ani, pot concepe un copil?

Si asta nu e tot...la sfarsitul evenimentului, prin tragere la sorti, puteti castiga raportul " Coltul norocos al banilor" si o amuleta norocoasa.

Mai multe detalii: http://date4fun.ro/workshop-casa-ta-iubirea-si-feng-shui-in-2014-joi-10-apr.html

Pret bilet: 100 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2876

Eveniment postat de organizator

date4fun

Adaugat in urma cu 3658 zile, 24 Mar. 2014

Adaugat de Date4fun

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 46

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .