poze workshop emil rengle dance class pool party 2 in 1

Workshop Emil Rengle: dance class & pool party, 2 în 1

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 20 Iunie 2015 17:00 - Sâmbătă 20 Iunie 2015
Bonton Lounge, Soseaua Nordului, Nr.1

Categorii: Alte Evenimente

Emil Rengle, unul dintre cei mai talentați coregrafi din România, susține sâmbătă, 20 iunie, primul workshop al verii. Tânărul artist le propune iubitorilor de dans un eveniment-concept ideal pentru o seară fierbinte de vară, care include cursuri de dans urmate de o petrecere la piscină. Workshop-ul va avea loc la Bonton Lounge începând cu ora 17.00 iar distracția va ține până târziu în noapte.

Emil Rengle deschide sezonul workshop-urilor de vară cu un curs dedicat dansatorilor amatori și nu numai. Timp de două ore, participanții vor avea ocazia de a învăța coregrafii noi și tehnici de dans inedite de la tânărul care este considerat coregraful vedetelor în România. Mai apoi, dansatorii se vor răcori cu fresh-uri naturale în timpul petrecerii la piscină, unde toată lumea va avea undă verde la bălăceală și super distracție.
Surprizele pregătite de Emil Rengle nu se opresc, însă, aici. Tinerii prezenți la workshop vor avea ocazia să îi urmărească pe talentații dansatori din trupa PRO Dance, care vor încinge atmosfera în timpul petrecerii de la piscină. De asemenea, la eveniment vor participa și câțiva invitați speciali, precum finaliștii emisiunii Românii au Talent 2015, Oana Zara, Alexandru Bordea și Bogdan Bolohan.
Mai multe informații despre Workshop-ul semnat de Emil Rengle puteți găsi pe pagina de Facebook a evenimentului, https://www.facebook.com/events/1455478114746587/. De asemenea, detalii despre activitatea tânărului coregraf puteți găsi pe site-ul său, www.emilrengle.ro sau pe paginile sale oficiale de Facebook și Instagram.

Despre Emil Rengle
Creativitatea și abilitățile sale au fost construite treptat, întâi pe scena de la UNATC, apoi în cele mai mari școli de dans internaționale, precum Broadway Dance Center New York, Pineapple Dance Studio Londra sau Debbie Reynolds Los Angeles. Aici, Emil Rengle și-a perfecționat tehnicile de dans studiind alături de la coregrafi celebri.
La doar 18 ani, Emil a devenit cel mai bun dansator din România. A câștigat campionatul de dans Hip Hop International și a semnat coregrafia primei trupe de dans din România care a participat la campionatul mondial Worlds Hip Hop Championships în Las Vegas. Astfel, Emil a devenit cel mai căutat coregraf din țara noastră și colaborat de-a lungul timpului cu artiști precum Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, Dj Andi, Fly Project, Anda Adam, Corina dar și cu artistele internaționale Alexandra Stan și INNA. Nu în ultimul rând, coregrafiile sale au putut fi urmărite și în cadrul show-ului „Vocea României”, Emil Rengle fiind coregraful oficial al acestei emisiunii.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1455478114746587/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1913
gabor s

Adaugat in urma cu 3259 zile, 17 Iun. 2015

Adaugat de gabor.sonia

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 20

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
concert ara malikian

Concert ARA MALIKIAN

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 25 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .