poze wwca company cea mai mare companie de talente acum in romania

WWCA Company, cea mai mare companie de talente, acum în România!

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 17 Octombrie 2015 10:00
Str. Iuliu Valaori Nr. 7

Categorii: Alte Evenimente

Plecând de la sloganul “Together we can make it happen!”, Moty Dance School și WWCA Agency, au decis să dea naștere celei mai mari companii de dansatori, coregrafi, talente și performeri din România, WWCA COMPANY!

WWCA Company, cea mai mare companie de talente, acum în România!


Plecând de la sloganul “Together we can make it happen!”, Moty Dance School și WWCA Agency, au decis să dea naștere celei mai mari companii de dansatori, coregrafi, talente și performeri din România, WWCA COMPANY.

Moty Dance este școala de dans, care s-a evidențiat atât pe plan competițional prin intermediul trupelor de concurs premiate pe podium, Bombons Crew locul I la HHI România și The Kittens Crew reprezentanta României la Campionatul Mondial de Hip Hop din Las Vegas, U.S.A., cât și pe piața showbiz-ului, colaborând cu artiști de renume din România precum, Loredana Groza, Vunk, cât și cu artiști internaționali precum, J. Balvin, Rafaga sau Sandra.
Agenția World Wide Creative Associates s-a lansat ca prima agenție de talente din România, având drept scop promovarea celor mai buni dansatori și coregrafi, în cadrul evenimentelor artistice de top din lume. Până în momentul de față WWCA Agency a colaborat cu artiști precum, Alexandra Stan, Corina, Inna, a asigurat baletul Pro Dance în cadrul emisiunilor “Vocea României” și “Românii au Talent” de la Pro Tv și și-a făcut simțită prezența prin momentele artistice susținute în cadrul celor mai importante festivaluri și evenimente corporate.
Astfel, unind experiența de peste 14 ani în domeniul dansului a Moty Dance School și inovația constantă pe care WWCA Agency a adus-o în ultimii 2 ani în sfera artistică, noua echipă își propune să ofere talentelor sale toate condițiile necesare unei bune evoluții în domeniul artistic, prin intermediul celor două direcții rezultate în urma fuziunii:

WWCA Studio by Moty Dance, locul în care dansatorii pot participa la cursuri de pregătire, workshop-uri și castinguri susținute de cei mai buni profesioniști din domeniu și WWCA Agency, care urmărește promovarea acestor tinere talente și plasarea lor pe marile scene ale lumii.
Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați site-ul companiei, wwca.dance.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/647471428688521/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 703

Eveniment postat de organizator

moty dance friends

Adaugat in urma cu 1695 zile, 14 Oct. 2015

Adaugat de Moty Dance Studio

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 11

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .