poze param pam pam noua locatie de evenimente hip din bucuresti

Param Pam Pam – noua locaţie de evenimente hip din Bucureşti

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 17 Septembrie 2010 22:00
Splaiul Unirii 160

Categorii: Cluburi si Discoteci , Inaugurari , Muzica si Concerte , Petreceri

Vineri 17 septembrie, de la ora 22:00, Atelierul de Productie va invita la fostul atelier de filatura al fabricii Industria Bumbacului din zona Timpuri Noi (Splaiul Unirii 160), unde lansam Param Pam Pam – noul hotspot al petrecerilor si evenimentelor hip din Bucuresti.



1.500 de metri patrati din spatiul fostei fabrici devin gazda oficiala a evenimentelor neconventionale din Bucuresti, petrecerilor warehouse, productiilor artistice, expozitiilor sau festivalor urbane. Mix intre o galerie neconventionala si un spatiu de evenimente, Param Pam Pam se intinde pe aproape un etaj al fostei fabrici, cu vedere spre malul Dambovitei si va gazdui happening-uri si proiecte culturale pe tot parcursul anului.

Lansarea noii locatii Param Pam Pam are loc printr-un warehouse party pe 17 septembrie, cu mii de invitati, 2 scene si cativa dintre cei mai tari headlineri ai momentului.

La prima scena, campionii la categoria beaturi grele Spor si Chris Renegade vor fi gazdele unei sesiuni Lifted Music de 3 ore. Spor, producator si DJ de drum&bass din Marea Britanie, este cunoscut in toata lumea datorita pieselor sale scoase atat la Lifted Music, cat si la celebrele Ninja Tune, Renegade Hardware si Planet Mu. A mai fost prezent in Bucuresti in 2009 in cadrul Drum&Bass Fever 1.0 (alaturi de Chris Renegade, Dub FX si John B).

Tot pe prima scena: Jason Kohnen aka Bong-Ra, unul dintre preferatii publicului roman, dar si The Filters, Limun, Yuffa si Mo’Fire (live drumming with jungle DJ!).

Pe scena 2 vor urca exponentii noului val de hip-hop romanesc, Chimie si Dragonu’ aka Specii. Acestia imbina beaturile clasice de hip-hop cu IDM sau dubstep, colaborand cu multi artisti romani aflati din avangarda, precum Silent Strike, Bean sau Limun. De remarcat si seturile marca Grigo, Tzitzi, Grid si Extnct!

“Totul a pornit de la un concept care functioneaza in Berlin, Leipzig, Praga si, de fapt, cam in toate orasele mari din vest si de care era nevoie si in Bucuresti: un spatiu generos, flexibil care sa sustina proiecte extrem de diverse si care in timp sa devina o platforma pentru arta si industriile creative, un cluster de oameni si idei care interactioneaza si genereaza idei”, spune Alexu Toader, unul dintre initiatorii Atelierului de Productie/Param Pam Pam.

Mai multe detalii: http://www.iconcert.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 702
Cuvinte cheie: Bucuresti
popadriana

Adaugat in urma cu 4965 zile, 15 Sep. 2010

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .