poze concert zum in music hall 19 martie 2011

Concert Zum in Music Hall 19 martie 2011

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 19 Martie 2011 21:00 - Duminică 20 Martie 2011
Music Hall, Titulescu 171

Categorii: Cluburi si Discoteci , Muzica si Concerte , Alte Evenimente

Music Hall, clubul unde muzica live de calitate este la ea acasă, vă invită sâmbătă, 19 martie să petreceţi o seară de electro-pop-funk în compania formaţiei ZUM.

Music Hall, clubul unde muzica live de calitate este la ea acasă, vă invită sâmbătă, 19 martie să petreceţi o seară de electro-pop-funk în compania formaţiei ZUM.
Proiectul ZUM este o imbinare speciala de world music cu pop, o combinatie de sonoritati etno cu ritmuri moderne. Improvizatiile "jazzy" se impletesc cu sweep-uri melodice, creand un sound fresh si funky. Grupul are multa energie pe care reuseste sa o transmita in concerte realmente memorabile.
ZUM a fost creat in 1996 de Radu Draganescu (keys, perc) si la inceput era orientat cu precadere spre zona de world music. Colaborarile de-a lungul timpului cu diferiti instrumentisti au avut darul sa "incalzeasca" sunetul, dandu-i acea stralucire si vivacitate specifice instrumentelor acustice. In felul acesta, formula grupului s-a extins pornind de la saxofon, chitara, percutie si ajungand la o formula ce cuprindea chiar si un cvartet de coarde.
In ultima vreme formatia colaboreaza strans cu trompetistul de origine cubaneza Harvis Cuni Padron, care aduce prin traditia lui un pafum de Caraibe discursului muzical, incingand atmosfera cu solo-uri electrizante. Anca Petcu ne poarta cu vocea pe taramuri exotice, lasandu-ne sa inspiram esente de Brazilia sau India, sau pur si simplu ne invadeaza cu prospetimea ei. Suportul armonic si ambiental sunt semnatura lui Radu, in timp ce sectia ritmica, formata din Bujor Stoicovici la bas si Robert Magheti la tobe e motorul care sustine intreg angrenajul nelasand audienta prea mult la ralenti.
ZUM a cantat de mai multe ori in cadrul Festivalului Sziget (Budapesta), ultima oara fiind in 2008. A mai sustinut concerte de club in Danemarca, Bruxelles si Budapesta, iar prin intermediul Institutului Cultural Roman a participat de doua ori in Belgia la festivaluri de promovare a culturii romane peste hotare.
ZUM: http://www.myspace.com/zumromania.
Music Hall, promotor al muzicii de calitate, pune la dispoziţia publicului un spaţiu aerisit, aflat în imediata vecinătate a staţiei de metrou Basarab. Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zâmbitor şi amabil, Music Hall vine în întampinarea dorinţei fiecărui client de a se relaxa şi a petrece seri mai mult decat agreabile.
Pentru informaţii şi rezervări, sunaţi la numărul 0736.941.655.
Spectacolul va începe la ora 22:00, iar preţul unui bilet va fi de 15 lei
Te aşteptăm în Music Hall pentru o seara live perfectă.

Pret bilet: 15 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 541
micky

Adaugat in urma cu 4768 zile, 10 Mar. 2011

Adaugat de micky1441

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 85

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .