poze getdarker romania

GetDarker Romania

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 23 Mai 2014 23:00
Tabacarilor, nr 7

Categorii: Cluburi si Discoteci , Muzica si Concerte , Petreceri

GetDarker pentru prima data in Romania

Pe 23 mai, in Colectiv, GetDarker ajunge pentru prima data in Romania in cadrul unui eveniment Bass Culture de proportii, o adevarata noapte alba a dubstepului cu greutate.

Considerati mastodonti ai muzicii dubstep & underground, cu o vechime de 11 ani pe piata de profil, GetDarker in Romania inseamna:

- Distance (Chestplate, Tectonic, Planet Mu - London, UK)
- Darkside (GetDarker - London, UK)
- Congi (Deep Heads - Nottingham, UK)
- Transparent (Flexout, Proximity - London, UK)
- Basscatz (Platform Music, Sofia, BG)

Distance isi are radacinile in sudul Londrei, unde si-a format un sunet complet diferit fata de orice insemna dubstep la origine, un sunet cu puternice influente heavy metal si muzica industriala experimentala. Evenimentele la care a participat l-au purtat peste tot in jurul lumii, reusind de fiecare data sa ingenuncheze cluburile si orice sistem de sunet existent, prin stilul sau imposibil de imitat. Daca stii sa apreciezi tot ce tine de heavy metal, industrial rock, dub, reggae sau techno, Distance o sa-ti rasplateasca pe deplin bunul gust in muzica, asa cum numai el stie sa imbine perfect toate aceste stiluri aflate oarecum la poluri opuse.
https://www.youtube.com/user/TheDjDistance

Dupa cinci ani de Rinse FM, Darkside a parasit cea mai mare comunitate de muzica underground din UK pentru a se dedica unui proiect care a devenit cel mai important si apreciat brand dubstep - GetDarker. Prin aparitiile la nivel global ca DJ, Darkside isi alimenteaza pasiunea pentru muzica si consolideaza, in acelasi timp, imaginea de „institutie” pe care a capatat-o GetDarker in toti acesti ani, stabilind astfel si o latura educativa prin care sunt perpetuate originile dubstep-ului si a muzicii underground.
https://www.youtube.com/user/DarksidePsychic

Frost si Tulip, cei doi membri ai proiectului muzical Congi, fac parte din avangarda scenei underground din Nottingham, Marea Britanie. S-au cunoscut in urma cu multi ani in studioul unui prieten comun, iar de atunci si pana in prezent continua sa lucreze impreuna la formarea si definitivarea sound-ului lor unic. Combinand elemente de half-step clasic cu ritmuri fresh de percutii moderne pe care le incheaga perfect intre niste basi pe cat de grasi, pe atat de melodiosi, Congi au reusit sa isi defineasca un sound personal ce i-a ajutat sa isi creasca numarul de fani de la an la an.
https://soundcloud.com/congi-music

Cei doi membri Transparent UK s-au cunoscut in 2012. Sunt din nordul Londrei si primul lor EP a fost `Bailed`, lansat prin Sick Brain Music, urmat de o alta lansare colosala cu ajutorul Structured Music Recordings, EP-ul `Double Up`. Pana la momentul respectiv deja aveau o baza de fani considerabila si au inceput sa apara in cadrul unor evenimente de amploare, organizate de branduri renumite precum `Shogun Audio`, `Critical`, `Metalheadz` sau `Flexout`. Si acesta este doar inceputul, dupa cum ei singuri spun. Baietii au planuri mari, iar la Bucuresti au decorul perfect sa arate ce pot.
https://soundcloud.com/transparentmusic

Monk si Jamez Bongg, adica Basscatz, sunt un duo de producatori bulgari, parte din labelul PLATFORM, cel mai renumit brand dubstep din zona. Primul lor track, `Mo Dub`, face parte din `PLATFORMULA 1` - prima compilatie dubstep din Bulgaria, care a reunit nume grele in industrie, printre care Balkansky si campionul mondial la beatbox, Skiller. In ultimii ani, Basscatz au aparut la evenimente alaturi de 16Bit, Phaeleh, Von D, Distance, Youngsta, Darkside, Caspa si mulți alții. Setul lor impecabil de pe patru deck-uri scoate la bataie sunete puternice si grele, care genereaza o energie naucitoare, suficienta sa faca publicul sa explodeze intr-o vibratie continua, care nu tine cont de timp sau de spatiu.
https://soundcloud.com/basscatz

Dintre artistii romani de profil, spun prezent cu entuziasmul caracteristic:

- Bass Turbat
- The Dream Diggers cu Kluster (Shadowbox) si Vapsi (Vapor)
- InFlex
- Agmantav
- Project Daydreamers
- Meetsa
- Blank Prod.

Asadar, pe 23 mai, in Colectiv, vi se pregatesc:

- peste 12 ore de muzica electronica de calitate;
- 5 artisti internationali, dintre care unul este considerat taticul Dubstep-ului;
- cel putin sapte artisti locali cu greutate;
- 2 scene (indoor|outdoor);

Detalii despre pret si ora de acces:

- intrarea va fi libera la scena outdoor intre orele 17.00 - 22.00
- 20 ron - presale (nr. limitat de bilete)
- 25 ron - intre 21.00-23.00
- 30 ron - dupa 23.00

Pentru alte informatii sau sample-uri ale artistilor si o actualizare periodica a desfasurarii evenimentului, puteti accesa pagina de facebook: https://www.facebook.com/events/252094514964688/

Vineri, 23 mai, Colectiv, GetDarker Romania.

BE THERE!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/252094514964688/

Pret bilet: 30 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 821

Eveniment postat de organizator

diana

Adaugat in urma cu 3633 zile, 14 Mai. 2014

Adaugat de dianaf

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .