poze in k music we trust la club b52 the kryptonite sparks h8 zob

IN(K) MUSIC WE TRUST la Club b52: The Kryptonite Sparks, H8 & ZOB

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 24 Ianuarie 2015 20:00

Categorii: Cluburi si Discoteci , Muzica si Concerte , Petreceri

Dark Side Ink Division & Dark Side Booking Academy prezinta IN(K) MUSIC WE TRUST pe 24 ianuarie, la Club B52, unde vom aniversa 1 AN de Dark Side.Ink Division!

Evenimentul va avea ca invitati speciali trei trupe de sub umbrela Dark Side Booking Academy: The Kryptonite Sparks, H8 si ZOB si in cadrul acestuia vom viziona in premiera videoclipul "Save The Fucking Puppies" de la Negative Core Project, primul single de pe noul album al trupei - "Silence is Betrayal", programat pentru lansare anul acesta.

Doors open: 20:00
Support: 15 lei
Dress Code: Tattooed

The Kryptonite Sparks, castigatorii ”Best Alternative Newcomer” in cadrul METALHEAD Awards 2014/2015 sunt un power-trio incandescent, o combinatie eterogena de hard rock, alternative, funk, avant-prog si pop-rock. Cu prima suflare in 2010, recreeaza aroma britanica a anilor 70, condimentata de groove; un melanj de modernism si simbolism extras din subcultura indie, cu aftertaste picant de avangarda. Pot contine urme de pop!

Pionieri ai hardcoreului in Romania, H8 au luat fiinta in Ploiesti in anul 1995, sustinand pana in prezent numeroase concerte in tara si in strainatate, avand colaborari cu diversi artisti din underground-ul autohton. De-a lungul anilor, au impartit scena cu numeroase alte nume ale genului, precum Sick Of It All, First Blood, Terror, Death Before Dishonor, Take Offense, Slayer si Suicide Silence.

Cunoscuti pentru celebrele piese "Telenovele", "Prietena mea", "Printre nori", "Cantec de dragoste" sau "Clona" si pentru stilul punk rock abordat, ZOB au participat la numeroase festivaluri din Bucuresti si din tara, deschizand concertele formatiei rock de traditie Iris in cadrul turneului lor national “Digital Athenaeum” sau concertele unor artisti straini ca Dio si Billy Idol. In anul 2009 cei patru s-au intors pe scena muzicala cu albumul ZuluOscarBravo, creat in acelasi stil care i-a facut celebri, punk rockul.

Pret bilet: 15 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 852
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Bucuresti
miriam miriam

Adaugat in urma cu 3391 zile, 06 Ian. 2015

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .