poze kusak pop urban unit in music hall 10 martie 2011

KUSAK/POP URBAN UNIT in Music Hall 10 martie 2011

Bucuresti , Bucuresti. Joi 10 Martie 2011 21:00 - Vineri 11 Martie 2011
Music Hall, Titulescu 171

Categorii: Cluburi si Discoteci , Muzica si Concerte

KUSAK/POP URBAN UNIT, un proiect muzical complex, orientandu-se intre jazz-ul clasic, electric, mergand pana la cel experimental (electric funk-jazz/groove-jazz/world) este dezvoltat si sustinut de catre doi muzicieni, nu doar niste profesionisti recunoscuti ai genului, ci doi artisti complecsi, ei abordand cele mai diverse zone stilistice muzicale in acest context.

MUSIC HALL – the best place for live!
Joi, 10 martie: KUSAK/POP URBAN UNIT in Music Hall .

Music Hall, locul unde sunetul de calitate este la el acasă, vă invită joi, 10 martie să petreceţi o seară electrică în compania grupului KUSAK/POP URBAN UNIT.
KUSAK/POP URBAN UNIT, un proiect muzical complex, orientandu-se intre jazz-ul clasic, electric, mergand pana la cel experimental (electric funk-jazz/groove-jazz/world) este dezvoltat si sustinut de catre doi muzicieni, nu doar niste profesionisti recunoscuti ai genului, ci doi artisti complecsi, ei abordand cele mai diverse zone stilistice muzicale in acest context.
Acest proiect s-a nascut din dorinta de a interpreta o muzica de inspiratie vasta, ce transcede stilurile, dar mai ales din dorinta de a crea la modul "prezent", in momentul spectacolului, cu spontaneitatea pensulei unui pictor ce cuprinde doar tensiunea clipei, fara schite anterioare. De aceea, energia zilei, a locatiei spectacolului si in special a audientei, reprezinta intotdeauna un
flux invizibil de inspiratie pentru cei doi muzicieni si face din Urban Unit un proiect inedit, unic pe scenele din Romania si chiar pe cele europene.
Raul Kusak este unul dintre cei mai buni claviaturisti romani, adesea considerat drept “cel mai bun instrumentist”, colaborind cu nume sonore ale jazz-ului si blues-ului romanesc dar si cu unii din cei mai populari artisti romani de muzica pop si rock. De asemenea, el a avut si are colaborari cu renumiti artisti internationali. Raul Kusak este cunoscut pentru inspiratele lui momente solistice, o prezenta scenica vibranta si pentru capacitatea de a folosi multiple claviaturi simultan, talent ce reprezinta un vector stilistic important al grupului Urban Unit.
Dintre colaborarile sale putem aminti: Aievea, East Village, Blazzaj, A.G. Weinberger, Chris Tofield Band, Corey Harris, Stefan Banica Jr., Vali “Sir Blues” Racila, Holograf, Iris, Vama, Directia 5, Tom Smith, Platonic Band, Blue Family, Ovidiu Lipan Tandarica, Paula Seling, Midnight Express, Blues café, Blues Open Version, etc.
Liviu Pop este un baterist de origine romana, stabilit in SUA, unde este o prezenta constanta pe scena muzicala din New England, colaborind cu diversi artisti de jazz, blues & soul, pe linga propriul sau grup. Impreuna cu unii din artistii cu care colaboreaza in Statele Unite, Liviu Pop a participat si la cele mai importante festivaluri de blues si jazz din Romania. Considerat un percutionist de exceptie, Liviu este cunoscut pentru versatilitatea sa artistica si pentru o traire de scena captivanta. Colaborarile lui Liviu Pop includ, printre altii: Hubert Sumlin, Sam Lay, Lucky Peterson, Debbie Davies, Lil' Dave Thompson, Toni Lynn Washington, Chris Tofield, Chris McDermott, Petey Hop, Saskia Laroo, Bill Harris, Amy Bowles, Nick Bariluk, Warren Byrd, etc.
Kusak/Pop Urban Unit este un proiect care, in ultimii 4 ani, s-a bucurat de o popularitate deosebita si mereu crescanda pe scenele bucurestene, spectacolele lor fiind intotdeauna asteptate cu entuziasm de un segment tot mai larg de spectatori. Echipa de productie Urban Unit lucreaza in prezent la editarea unui DVD al concertului care a avut loc la Teatrul Metropolis din Bucuresti, spectacol realizat cu sprijinul Consiliului Local al Municipiului Bucuresti.
Music Hall, promotor al muzicii de calitate, pune la dispoziţia publicului un spaţiu aerisit, aflat în imediata vecinătate a staţiei de metrou Basarab. Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zâmbitor şi amabil, Music Hall vine în întampinarea dorinţei fiecărui client de a se relaxa şi a petrece seri mai mult decat agreabile.
Biletele se pot procura la intrare sau pe www.biletoo.ro .
Pentru informaţii şi rezervări, sunaţi la numărul 0736.941.655.
Spectacolul va începe la ora 21:00, iar preţul unui bilet va fi de 20 lei
Te aşteptăm în Music Hall pentru o seara live perfecta.

Pret bilet: 20 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1010
micky

Adaugat in urma cu 4775 zile, 03 Mar. 2011

Adaugat de micky1441

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 85

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .