poze valentine s day

Valentine’s Day

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 13 Februarie 2021 22:00 - Luni 15 Februarie 2021
sector 3

Categorii: Cluburi si Discoteci , Petreceri , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 20/60

Valentine’s Day este o zi specială cu trandafiri roșii și cutii de ciocolată

Valentine’s Day este o zi specială cu trandafiri roșii și cutii de ciocolată, prin urmare alăturați-vă în Templul lui Eros la cel mai senzual, sexy și plin de erotism eveniment al anului.
Iubirea este cel mai frumos și sublim sentiment care există în univers, care dă sens vieții și îi fac pe oameni să-și împlinească visele și să fie mai buni.
Cu această ocazie, dedicăm acest weekend în totalitate iubitorilor și celor care au pus dragostea și pasiunea în centrul vieții lor…Prin urmare, invităm toate cuplurile îndrăgostite să sărbătorim Valentine’s Day această zi specială cu alți îndrăgostiți, într-un mediu în care comunicarea despre nevoile tale sexuale nu este doar justificată, ci încurajată.
Valentine’s Day care se sărbătorește în fiecare an este o zi magică plină de dragoste și cu o dorință de neimaginat de a-ți îndeplini capriciile erotice deoarece nu există un sentiment mai pur și mai nobil în lume.
Dacă doriți să faceți un Valentine’s Day mai erotic, creativ și mai interesant în acest an, discutați cu partenerul dvs. despre jocul swingers și vino la Eros Park Swingers Club București și distrează-te ca și când te-ai juca în propriul dormitor, aceste experiențe vă vor asigura că Valentine’s Day nu este doar de neuitat, ci și o experiență puternică de legătură în relația de cuplu.❤❤❤
Vor fi trei nopți cu partenerul tău alaturi de alții într-un joc sexy, o distracție concepută pentru ca toate cuplurile îndragostite să-și descopere fanteziile sexuale de care sunt pasionați amândoi.❤❤❤
Vino la Eros Swingers Club unde vei cunoaște oameni minunați cu care te poți distra! Este tot ce aveți nevoie, o schimbare de decor pentru a diversifica starea de spirit.
Codul de îmbrăcăminte Doamne: recomandăm îmbrăcăminte de culoare roșie și tocuri înalte, accesoriile speciale sunt binevenite (cât se poate de sexy)❤❤❤
Cod de îmbrăcăminte Bărbați: cămașă cu mâneci lungi, pantaloni corespunzători.

Mai multe detalii: https://www.erosspark.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2725

Eveniment postat de organizator

eros

Adaugat in urma cu 1178 zile, 01 Feb. 2021

Adaugat de park

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 29

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .