poze color presents moomin jeremy underground swayzak personne

Color presents Moomin//Jeremy Underground// Swayzak//Personne

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 3 Iunie 2016 22:00
Gheorghe Matac 2-4

Categorii: Cluburi si Discoteci , Petreceri

Pe 3 iunie, ABSOLUT COLOR prezintă Moomin, Jeremy Underground, Swayzak și Personne. Pupitrul din Club Guesthouse devine terminal comun Berlin, Paris, Londra și București, unde vor dovedi ADN underground pur:  Moomin, cu un deep house berlinez impecabil, texturat cu beat-uri abstracte pe fundal techno și hip-hop,  Jeremy Underground, veteran colecționar parizian de viniluri cu o eternă dragoste pentru underground electronica, dovedită de propriul label ”My Love is Underground”,  Swayzak, proiect experimental care sfidează granițele tech House cu producții ce fac turul lumii fără a părăsi zona underground londoneză,  Personne, selectorul originar în sfera electronica bucureșteană. Evenimentul începe la ora 22:00, iar accesul costă 25 de lei și se face doar pe baza cardului Color.

MOOMIN
Berlin, Germania

Moomin se autodefinește ca un veșnic îndrăgostit de muzică, chiar dacă scena cunoaște acest nume doar din 2010. Afinitatea ancestrală a lui Sebastian Genz pentru ritm a devenit vizibilă în copilărie, când făcea colaje muzicale din bucăți înregistrate pe casetă de la radio. La începutul anilor `90, fascinația lui Moomin pentru hip-hop, funk și jazz se materializează în mixuri realizate cu un casetofon old school care îl propulsează în lumea mixatului de pe vinil la pupitru.

Cu producții datând încă dinainte de 2000, artistul și-a redefinit stilul de studio odată cu trecerea anilor. Prin abordare subtilă, dar hipnotizantă asupra muzicii sale puternic înrădăcinată în soul și groove, Moomin atrage atenția caselor de discuri Aim și WHITE, însă în noiembrie 2011 lansează albumul ”The Story About You” la Smallville Records. Cu un succes organic, demonstrat de recenzii impresionante și prezența în selecțiile creatorilor de tendințe muzicale, acesta devine albumul anului în muzica underground.

În 2013, Moomin lansează propriul label “Closer”, destinat unor producții deep impecabile și cu un sound unic, așa cum este “Time Circle”. Primăvara lui 2016 pregătește terenul pentru al doilea album lansat de Moomin la Smallville Records, așteptat cu sufletul la gură de sfera muzicii electronice underground.

https://www.facebook.com/mrmoomin
https://soundcloud.com/moomin
http://instagram.com/moomin_
http://www.moomin.de/

JEREMY UNDERGROUND
Paris, Franța

Un pasionat colecționar de viniluri și un ardent iubitor al muzicii în general, Jeremy impresionează prin colecția de viniluri și vastele sale cunoștințe deep house. Fascinat de acest stil încă din anii `90 grație Radio Nova Paris, Jeremy își petrece anii adolescenței prin buticurile de viniluri pariziene cu un singur gând în minte – elucidarea tuturor comorilor ascunse în muzica house.

Cochetând mai târziu și cu alte stiluri ca jazz, soul și funk, Jeremy lansează în 2010 casa de discuri “My Love Is Underground”. Label bazat exclusiv pe vinil și dedicat primei iubiri a lui Jeremy – autenticul sound house din New York/New Jersey, MLIU și-a ales încă de la început misiunea de a reînvia ritmuri calde și spiritul epocii de aur ale house-ului newyorkez.

Casa de discuri a încununat 5 ani de lansări fructuoase anul trecut și a ales să-i celebreze printr-o serie specială de petreceri creată pentru a duce “My Love Is Underground” la următorul nivel. Considerat un rafinat selector cu o identitate muzicală solidă, Jeremy își plimbă geanta plină de viniluri prin întreaga lume, răspândind peste tot dragostea sa pentru muzica underground.

https://www.facebook.com/jeremyunderground
https://soundcloud.com/jeremyunderground
https://www.instagram.com/jeremyunderground/

SWAYZAK
Londra, Anglia

Din 1997 până în prezent, Swayzak a reușit să se poziționeze ca unul dintre cele mai influente proiecte de muzică electronică underground din lume. Pornind la drum cu 5 albume de studio și 2 compilații responsabile de trezirea publicului din amorțeala House dinainte de 2000, Swayzak conturează un sound distinct și absolut fermecător încă de la început.

Cu producții deep House experimental, electro-pop și Detroit House ca “Snowboarding in Argentina”, “State of Grace”, “Make up your Mind”, “Clicks and Cuts” sau “Dirty Dancing”, Swayzak cucerește publicuri de pretutindeni, cochetând însă și cu sfera mai întunecată de clubbing.

De la minimal la dub techno, glitch house și click pop, proiectul electronica stă la baza casei de producție 240 volts. Labelul se relansează prin sound-ul unicat ce face înconjorul lumii fără a părăsi zona underground, trecând la următorul nivel prin lansări pe vinil exclusiv, artwork plin de inspirație și tiraj limitat. Ceea ce este însă indubitabil este că Swayzak generează dans indiferent dacă e live, DJ set sau în studio.

http://www.swayzak.com
https://www.facebook.com/swyzk
http://soundcloud.com/s_w_z_k /
https://twitter.com/s_w_z_k
________________________________________


LINE-UP

MOOMIN
JEREMY UNDERGROUND
SWAYZAK
PERSONNE

______________________

ACCES

Accesul costă 25 de lei și se face doar pe baza cardului ABSOLUT COLOR.

Fiecare posesor de card poate intra la eveniment însoțit de încă 3 prieteni, care trebuie să achite prețul biletului la intrare.

Așteptăm solicitarea ta pentru cardul COLOR pe contact@coloring.ro. Doar 100 de cardurile sunt disponibile pentru acest eveniment.

_______________________________________________________________


DETALII

Data: Vineri, 3 iunie 2016
Ora: 22:00
Organizator: COLOR – www.coloring.ro
Locație: Club Guesthouse
Adresă: str. Popa Nan nr.82
Acreditări presă / parteneriate: alina@coloring.ro
Informații: mihai@coloring.ro

_______________________________________________________________


LINK EVENIMENT FACEBOOK:

https://www.facebook.com/events/625749864257464/

_________________________________________________________


PARTENER:

Absolut
http://www.facebook.com/ABSOLUTRomania


SPONSORI:

Burn Studios
https://www.facebook.com/the.oven.byburn

Provoked by Grolsch
https://www.facebook.com/ExperimentalistRO

Aqua Carpatica
http://www.facebook.com/aqua.carpatica

Urban Monkey
https://www.facebook.com/urbanmonkey.at/?fref=ts

_______________________________________________________________

PARTENERI MEDIA:

24 FUN, ACTUALITY.RO, ADVICE STUDENTS, ALLTIME CLUBBING, ANYPLACE.RO, BEST-EVENT.RO, BESTMUSIC.RO, BUCHAREST-TIPS.COM, DJSETS.RO, HYPERFLESH.RO, ICONCERT.RO, INFOMUSIC.RO, IN STILUL MEU, MUSICADDICT.RO, MUSICNIGHTS.RO, M.O.V. (MISCAREA OAMENILOR VISATORI), ORASULM.EU, ONE VIBE, PAPERCUTS.RO, REVISTA ATELIERUL, REVISTA IQOOL, SAPTE SERI, STUDENT DIN PROVINCIE, URBAN.RO, URBN CONCEPT STORE, UZR.RO, VINSIEU.RO, ZONGA, ZILE SI NOPTI, ZIARUL RING
_______________________________________________________________

COLOR:

http://facebook.com/ColorOfficial
http://instagram.com/color.officialpș
http://youtube.com/ColorOfficial
http://soundcloud.com/ColorOfficial
http://vimeo.com/colorofficial
http://twitter.com/colorofficial

ACCESUL INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/625749864257464/

Pret bilet: 25 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1347
Cuvinte cheie: jazz , Evenimente Bucuresti

Eveniment postat de organizator

alina silaghi

Adaugat in urma cu 2984 zile, 12 Mai. 2016

Adaugat de WiseFactor

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 22

Alte Evenimente din Bucuresti
curs on line 2024 urbanism si amenajarea teritoriului

CURS ON-LINE 2024 URBANISM SI AMENAJAREA TERITORIULUI

Bucuresti, Bucuresti. 15 Iul 2024 - 19 Iul 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
concert ed sheeran la bucure ti

Concert Ed Sheeran la București

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 24 August 2024
targul de carte gaudeamus la bucuresti 2024

Targul de carte Gaudeamus la Bucuresti - 2024

Bucuresti, Bucuresti. 16 Oct 2024 - 20 Oct 2024
  • Ai ceva de zis?

    .